6 manieren om slanker te lijken op foto’s

Huil jij altijd tranen met tuiten op het moment dat jij full-body foto’s van jezelf terugziet? (Heb ik echt zulke dikke benen? Die onderkin leeft volgens mij echt een eigen leven! Jeetje, wat moet ik weer nodig naar de kapper!) Wij hebben ontdekt hoe alle celebs het aanpakken op de rode-loper en delen hun tips maar al te graag met jullie. Op deze 6 manieren lijk jij slanker op foto’s.

1. Bye bye onderkin!
Dit trucje schijnen zelfs supermodellen te gebruiken, dus let goed op. Door je kin uit te steken zul je gegarandeerd onderkin-loos op de foto staan. Tenslotte kun je tijdens het lachen voor een foto je tong tegen je verhemelte drukken, waardoor je gezicht smaller lijkt. Ta-daaa!

2. Let op de hoek van de lens
De hoek waarin de foto genomen wordt is bepalend voor het resultaat. Zorg er daarom bijvoorbeeld voor dat je nooit van onderaf op de foto gezet wordt.

3. Draai je lichaam
Van kaarsrecht voor de foto staan wordt niemand knapper, zorg daarom dat je je lichaam een beetje naar de camera toe draait. Plaats je gewicht op je achterste voet et voilà!

4. Plaats je armen in je zij
Door je arm op je heup te laten rusten, zorg je ervoor dat je geen geplette (en dus dikker lijkende) arm op de foto zet.

5. Sla liters zelfbruiner in
Of breng een bezoekje aan de zonnebank voordat je dat feestje bezoekt. Als je bruiner bent, lijken je lichaamsdelen ook slanker.

6. Houd genoeg afstand
Alles wat dichtbij de camera is, lijkt groter. Pas daarom op dat je niet te dichtbij staat als een foto genomen wordt.