6 redenen waarom de playsuit niet mag missen in je garderobe

Wat is er makkelijker dan een playsuit! Als je geen zin, tijd of energie hebt om lang over je outfit na te denken is zo’n fashionable rompertje ideaal. Even weg met alle misvattingen, playsuits zijn niet alleen voor baby’s en de jumpsuit is geen mis-match voor je figuur. Een stijlvolle playsuit is een aanwinst en is echt voor iedere vrouwelijke garderobe een aanwinst. We zetten de voordelen van playsuits op een rijtje, zodat ook jij straks helemaal overtuigd bent!

1. Met één item is je outfit af

Het grote voordeel van de stijlvolle one-piece is dat je in een handomdraai een effortlessly chic outfit aanhebt. Je hoeft ’s ochtends niet na te denken over welk shortje of rokje met welk topje gaat combineren. Je pakt gewoon je playsuit uit je kasten klaar is je outfit.

2. Geen bouwvakkersdecolleté

Doordat je topje en broekje ‘aan elkaar vastzitten’ kun je bukken en springen wat je wilt. Je kan gewoon fietsen zonder dat je moet hijsen aan een afzakkende broek. En daarnaast hoef je niet zoals bij een rokje of jurkje constant op je houding te letten, om te voorkomen dat iedereen naar binnen kijkt.

3. Het zit lekker

Als het warm is, wil je je natuurlijk het liefst zo comfortabel mogelijk kleden. En als het om comfort gaat, wint de playsuit het sowieso van een denim short. En iets kan nog zo fashionable zijn, als het niet lekker zit, trekken we het toch niet aan.

4. Ze zijn veelzijdig

Of het nu lace, pastel of een grafisch patroon is, er is altijd een versie te vinden die perfect matcht met jouw stijl. Er zijn allerlei verschillende kleuren en pasvormen. Sportief, stoer of vrouwelijk, er is altijd een playsuit die bij je past.

5. Met alle schoenen te combineren

Sneakers, pumps, loafers of enkellaarsjes staan allemaal fantastisch bij een playsuit. Heb je dus een dag geen zin in hakken, dan kun je je jumpsuit nog steeds aan.

6. Geschikt voor meerdere gelegenheden

Gecombineerd met stunning heels en een eye catching evening bag kun je ook een dressed-up jurkje prima vervangen voor een jumpsuit. Met een leuk laarsje of comfy flatje creëer je meer een look voor overdag. Met blote voeten op het strand, sandaaltjes in de stad of high heels in een club, de playsuit is voor meerdere gelegenheden geschikt. Hij zal dus niet ongedragen in je kast blijven liggen.

Shop hieronder de mooiste playsuits

Onder 30 euro

[show_boutique_widget id=”719124″]

Onder 50 euro

[show_boutique_widget id=”719121″]

Meer dan 50 euro

[show_boutique_widget id=”719120″]

 

Deze playsuit past het beste bij je figuur:
Het is tijd voor playsuits!

En deze jurkjes wil je shoppen!
> 17 zomerjurken die je kan dragen tijdens het festivalseizoen

Is jouw zomergarderobe al compleet?
> De ideale zomergarderobe in 5 stappen

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »