7 kledingstukken die nergens op slaan

Ok, misschien is het beter is dat je even gaat zitten. Want bij het zien van deze items sta je gegarandeerd vol verbazing te kijken. Deze kledingstukken slaan namelijk echt he-le-maal nergens op.

Maar wat nog veel erger is… iemand heeft dit ontworpen. Heeft hier zijn best op gedaan. Het is goedgekeurd, verder uitgewerkt, geproduceerd en gefotografeerd. En waarschijnlijk, is het nog verkocht ook…. oeps. Deze items hadden volgens ons nooit gemaakt mogen worden…

Plastic knieën

Er zijn dus broeken met plastic bij de knieën. Ja. Die gaten waren natuurlijk al een beetje gek, volgens je oom. Maar we hebben geen idee wat we met deze plastic knieën aan moeten. Het staat tenslotte ook niet echt fashionable.

Bodywarmer

Deze heb je vroeger vast ook aangehad. Maar wat is het nut van de bodywarmer? Je doet het aan als het nog wel fris is, maar dan zijn je armen toch nog steeds koud? Daarnaast zijn ze ook gewoon spuuglelijk. Kies liever voor een gilet dat ook nog iets toevoegt aan je outfit. Heb je het koud, draag dan een extra laagje zoals een jasje!

Extreme crop top

Vorig jaar zagen we de crop top al veel voorbij komen en dit jaar vast en zeker ook weer. Naast dat wij er helemaal klaar mee zijn en iedere keer weer balen als we een crop top in handen hebben, is er nu een extreme variant beschikbaar. Deze top bedekt niet eens je borsten.. Nja, eigenlijk bedekt het helemaal niets!

Rok over broek

Nee, nee, NEE! Deze trend moet echt wegblijven. We zien het nog te vaak terug tussen de streetstyle foto’s en nu zien we dat Zara hier op in speelt. Zo zijn er al diverse keren broeken met rokjes eraan aangeboden. Laatst zagen we deze lelijker spijkerbroek. Nu zijn het rokjes met leggings, aan elkaar!! Please don’t.

Plastic schoenen

Hier krijg je toch al meteen zwetende voeten van? Daarnaast zijn voeten nou niet de allermooiste lichaamsdelen ooit.. dus waarom zou je ze zo in de spot-light willen zetten? Nee… nee. Echt niet.

Body chains

De body chain is bedoeld om over je bikini te dragen. Wij zien het nog niet helemaal voor ons. Naar het strand, even een plons in het zwembad… of doe je je ketting dan af? En ligt dit nou lekker? Zo in de brandende zon, die ketting wordt waarschijnlijk hartstikke heet en laat ook nog strepen achter. Doei, egaal bruine huid.

https://www.instagram.com/p/BSOVLumBZIC/?tagged=bodychain

Beenwarmers

Tja, moeten we dit nog zeggen? Vaak dragen mensen beenwarmers onder een rokje of jurkje. Of over een broek, of nog erger in een laars! Maar waarom? WAAROM? Wie het weet, mag het zeggen…

https://www.instagram.com/p/BSHMCOiB8Ow/?tagged=legwarmers

Deze beautytrends hoeven wij ook echt niet meer te zien in 2017
>Deze beautytrends willen we niet meer zien in 2017

En deze willen we JUIST zien
>Dit zijn de trends die we graag terug willen zien in 2017!