8 dingen die je met je beste vriendin gedaan wilt hebben

Er zijn gewoon een aantal dingen die je alleen met je beste vriendin(nen) wilt en kan doen. Maar welke dingen moet je nou écht gedaan hebben voordat jullie te oud zijn en er geen tijd meer voor hebben? Wij hebben hier een lijstje over je gemaakt met speciale dingen die je echt een keer met je beste vriendin gedaan moet hebben.

1. Maak een reis samen

Dit is iets wat je gewoon gedaan moet hebben. Met wie kan je nou beter de wereld over reizen dan met je beste vriendin? Geen irritaties, geen gedoe (als het goed is). Ga ergens heen waar jullie allebei nog nooit zijn geweest en stippel samen een route uit. Het plannen en het boeken hiervan is al een leuke activiteit op zich en de reis samen al helemaal.

2. Bungyjumpen

Doe gewoon een keer iets geks. Jullie hebben het er wellicht al wel eens voer gehad, dus waarom niet? Je leeft maar 1 keer toch? En je zal achteraf merken dat dit een van de spannendste en mooiste ervaringen van je leven zal zijn en jullie zullen het je altijd samen blijven herinneren.

3. Double date

Wat is er nou leuker dan met je beste vriendin en haar vriend/scharrel/crush + de jongen die jij leuk vindt op date gaan? Als je met zijn vieren bent voorkom je ook die ongemakkelijke stiltes, want jij en je beste vriendinnen hebben altijd wel wat om over te kletsen. Op deze manier hoef je nooit meer zenuwachtig te zijn voor een eerste ontmoeting met die ene leuke gast.

4. Ga samenwonen

Hoe geweldig is het om met je beste vriendin(nen) samen te wonen? Het is altijd feest en jullie kunnen altijd met elkaar praten na een drukke vervelende werkdag. Ook is het natuurlijk fijn om samen films te kijken na een vermoeiende dag zonder dat er iemand aan je hoofd zeurt dat je nog dingen moet doen. Dit is heel goed voor jullie band samen en het zal een periode zijn die jullie nooit meer zullen vergeten.

5. Sleepovers

Organiseer één keer in de zoveel tijd een sleepover.  Een heerlijke avond films kijken, ongezond eten en roddelen over de jongens die jullie leuk vinden. Soms heb je dit gewoon even nodig.

6. Houd een karaoke avond

Ga een keer lekker uit je dak op een karaoke avond in een café. Al is het maar om later nog steeds het verhaal te kunnen vertellen over hoe je op een gekke avond dat podium op klom en de longen uit je lijf zong. Misschien niet heel zuiver, maar het gaat erom dat jullie lol hadden.

7. Ga samen bruidsjurken passen

Misschien heb je nog niet eens een vriend, maar bruidsjurken passen is de droom van elke vrouw. Ga gewoon lekker een keer een middagje jurken passen en doe net alsof jullie echt gaan trouwen.

8. Fotoshoot

Dit klinkt misschien een beetje saai en ouderwets, maar hoe leuk is het als je later nog steeds naar deze foto’s kunt kijken? En dan hebben we het niet over al die selfies. Het is eigenlijk toch veel leuker om een goede foto van jullie samen te hebben? Doe jullie mooiste outfits aan, zoek een leuke plek op en zet die camera op selftimer.