De leukste films op Netflix die je echt wilt zien

Ben je vaak op zoek naar een leuke film voor de zaterdagavond, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dit is waarschijnlijk erg herkenbaar voor veel mensen en daarom hebben wij de beste en leukste recente Netflix-films voor je op een rijtje gezet!

1. Don’t Breathe

Horror is een erg populair genre, maar er zijn zoveel dat de er vaak maar een paar tussen zitten die echt goed zijn. Don’t Breathe is een uitzondering, want de film trok miljoenen kijkers die allemaal erg te spreken waren over de film. Het verhaal in het kort: Drie jonge dieven denken in een blinde en rijke man een goed slachtoffer te hebben gevonden voor een beroving. Natuurlijk loopt het anders, de rollen worden omgedraaid en de jongeren belanden in een dodelijk kat- en-muisspel. Zeker een aanrader als je van wat spanning houdt!

2. Private Life

Dit is een heerlijke komediefilm om lekker in je weekend op de bank te kijken. De film gaat over een koppel van in de 40 die het maar niet lukt om een kind te krijgen. Wanneer ze alle opties hebben geprobeerd lijkt het niet meer te gaan lukken, maar dan zorgt een onverwachts bezoek van een familielid voor nieuwe hoop. Of dat leidt tot een goede beslissing is alleen nog de vraag..

3. Passengers

Deze film speelt zich af in de toekomst en heeft het genre drama en sci-fi. We reizen af naar de toekomst waar interplanetaire reizen en hyperslapen heel normaal zijn. Wanneer een van die reizigers (Chris Patt) te vroeg ontwaakt uit zijn slaap, besluit hij een medepassagier (Jennifer Lawrence) ook te ontwaken.

4. Nappily Ever After

In deze nieuwe film volgen we een perfectionistische reclamevrouw van wie het liefdesleven in de slop raakt. Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf, waarbij haar lange, verzorgde lokken de dupe zijn. Een heel ander uiterlijk leidt blijkbaar tot hele nieuwe perspectieven.

5. The Angel

Deze spannende Netflix Original vertelt het waargebeurde verhaal van de hooggeplaatste Egyptische functionaris Ashraf Marwan, die spion werd voor Israël. Door alles wat hij meemaakte en informatie die hij doorgaf is Marwan tot op de dag van vandaag misschien wel de meest spraakmakende spion aller tijden! Hij wordt ook nog eens gespeeld door de Nederlandse acteur Marwan Kenzari. Wat erg bijzonder is aan de film, is dat er drie verschillende talen worden gesproken. Arabisch, Hebreeuws en Engels. Een erg spannende actiefilm die zowel voor vrouwen als mannen leuk is. Perfect om samen met je partner te kijken dus!

READ NEXT
Veelbelovende Netflix series voor oktober
Dansfilms waar je sowieso happy van wordt
10 films die ieder modemeisje gezien moet hebben