8 redenen waarom kleine borsten fijn zijn

Het blijkt dat de gemiddelde Nederlandse vrouw een grote cupmaat heeft. Maar, niet iedereen stond vooraan bij het uitdelen. Ben je onzeker over je wat kleinere cupmaat? Dat is nergens voor nodig! Want kleine, bescheiden borstjes hebben veel meer voordelen dan grotere borsten. Lees maar mee:

1. Je kunt overal beha’s kopen
Je hoeft niet naar een dure lingeriewinkel maar loopt gewoon de eerste de beste winkel in als je een nieuwe beha nodig hebt. Ze hebben gegarandeerd je maat en je bent geen vermogen kwijt.

2. Geen pijnlijke rug
Jij hoeft niet dagelijks dat enorme gewicht mee te slepen en dat scheelt een pijnlijke rug.

3. Shirts met decolleté zijn geen probleem en worden nooit ordinair
Geen zorgen of je borst uit je beha floept of dat je hele borst te zien is, want geen enkel shirt is voor jou een probleem.

4. Geen zin in een beha? Dan draag je hem toch niet!
Jouw borsten hebben geen enorme ondersteuning nodig en daarom hoef je ook niet altijd een bh te dragen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je tepels niet zomaar door je kleding heen schijnen. 

5. Sporten zonder problemen
Op het moment dat de bootcamp-trainer jullie weer de opdracht geeft om nog een rondje te rennen, hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over pijnlijke borsten. Je stuitert het hele park door. Nog eentje?

6. Je kunt elke soort bikini aan
Je borsten hebben geen extra ondersteuning nodig omdat ze niet zo zwaar zijn en dus hoef je daar geen rekening mee te houden. Je kunt zonder erover na te denken elk soort bikini aantrekken. (En deze type swimsuits staan het beste bij jouw figuur)

7. Crop tops staan je prachtig
Je hoeft niet bang te zijn dat jouw borsten eronder uit floepen of dat je er ordinair uitziet in een crop top. They’re made for you honey!

8. Je kunt makkelijk je rug bruinen
Mega voordeel: je kunt gewoon op je buik liggen tijdens het zonnen zonder pijn te krijgen aan je borsten. Of eerst twee diepe gaten in het zand te moeten graven voordat je lekker ligt…

READ NEXT:
De trends op het gebied van swimwear
Broke or Bargain: TRIANGL bikini
De leukste badpakken die je ook als top kunt dragen

Source:WILDFIRES