8x onze belangrijkste fashion voornemens voor 2018

Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk ook: nieuwe voornemens! Vaak willen we stoppen met roken, gezonder gaan eten, meer sporten. Dat riedeltje kennen we wel, maar voornemens die we hier eigenlijk ook aan zouden moeten toevoegen, zijn toch wel fashion voornemens. Als je een fashion queen bent, mogen deze echt niet ontbreken. Wij zetten vast een aantal voornemens voor je op een rij. Aan welke ga jij je proberen te houden?

De voornemens

1. Meer tijd en aandacht besteden aan onze outfit keuze (Lees: niet iedere dag weer een trui en een jeans uit de kast trekken). Er zijn ook andere manieren om warm de kou te overleven. Bekijk deze tricks van modemeisjes maar eens.

2. NOG meer geld uitgeven aan kleding. You need to live a little, right? En dan hebben we nooit meer het gevoel dat we niks meer hebben om aan te trekken, hopelijk.

3. Dat ene item online wél meteen bestellen. Het is ons allemaal wel eens overkomen: we zagen een geweldige jurk online en we wachtten nog even met bestellen. De volgende dag gingen we ervoor en eenmaal aangekomen bij de jurk, bleek hij uitverkocht te zijn. Bummer… Dat.Moeten.We.Voorkomen! Dus we gaan vaker ja zeggen.

4. Niet elke dag dezelfde schoenen dragen. Hoewel we gewoon echt verliefd zijn op dat ene paar. Maarja, echt goed voor je voeten en schoenen is het dus helemaal niet.

5. Meer schoenen kopen, van betere kwaliteit het liefst. Want dan voorkomen we ook het vorige probleem. Het perfecte excuus om meer schoenen te kopen, toch? En van schoenen heb je nooit genoeg, thats’s a fact.

6. Meer trends uitproberen. Ook als we denken dat ze niet helemaal onze stijl zijn. We stappen meer uit onze comfort-zone in 2018, that’s for sure.

7. Op hakken leren lopen. Maar dan echt goed, alsof we niks anders doen. En als we het eenmaal kunnen, kunnen we de mooie heels en laarzen met een hak ook vaker shoppen. Handig.

8. Meer kleur dragen (hoewel we ook fan zijn van de all-black outfit). En laten we dan ook eens wat vaker gekkere kleurencombinatie uitproberen, zoals de combinatie van rood en roze. Want dat staat dus eigenlijk super stijlvol. En dan kunnen we vaker meer outfit combinaties maken. Zo halen we alles uit onze kledingkast 😉

Wil je goed op hakken leren lopen?
Prachtig op hakken lopen: met deze 6 tips lukt het je WEL

Rood en roze combineren?
Dat doe je zo

De schoenentrend van het moment?
Dit is de schoenentrend die we steeds vaker zien