Altijd laat? Deze kapsels fix je in 3 minuten!

Ben jij door de wekker heen geslapen en heb je nog maar twintig minuutjes om jezelf helemaal klaar te maken? Dan heb je natuurlijk geen zin om de meeste tijd aan je haar te besteden aangezien je ook nog je make-up moet doen. Gelukkig hebben wij de makkelijkste hairdo’s gevonden die in een handomdraai klaar zijn! We hebben gedacht aan alle haartypen, van stijl haar tot de perfecte krul.

Hipster knotje
Het hipster knotje kennen we allemaal wel, bij vrouwen en mannen. Het is zo simpel dat je kleine nichtje het zelfs kan. Het enige wat je hoeft te doen is het bovenste gedeelte van je haar bij elkaar te brengen, te draaien en vast te maken met een elastiek. Easy peasy!

De vlechtkroon
Deze hairdo ziet eruit als er veel aandacht aan is besteed, maar eigenlijk heb je maar een minuutje nodig! Pak van allebei de kanten twee plukken haar, maak van beide een vlecht, leg ze naar achteren en zet ze vast met een schuifspeld.

Een simpele knot
Deze hairdo is letterlijk in een handomdraai klaar. Verdeel je haar in twee delen, draai het in een knot en zet het vast. Deze hairdo is het meest ideaal voor de ladies met een mooie slag in het haar.

De chignon
De naam van dit kapsel laat blijken dat het heel moeilijk is, aangezien we het zelf amper kunnen uitspreken. Altijd met die Franstalige kapsels… Maar niets is minder waar! Het enige is dat je de techniek wel een beetje onder de knie moet krijgen, maar met een paar simpele bewegingen heb je het zo voor elkaar! Zorg ervoor dat je haar mooi glad is en maak een lage staart. Maak vervolgens wat ruimte in het midden voor het elastiekje en rol je staart er in. Het hangt af van de lengte van je haar hoe vaak je je staart moet rollen. Als al je haar er in zit, zet je hem vast met wat haarspeldjes.

De knoopstaart
Bij de knoopstaart verdeel je je haar in twee delen. Zet in beide gedeeltes een knoop (ja, een knoop!) en knoop ze dan samen. Om zeker te weten dat je haar de hele dag goed blijft zitten, kan je je haar vast zetten met wat haarspeldjes en wat haarlak.