Beach essentials: Knappe strandlakens!

Yes, het is alweer bijna zomer. Heb jij al een vakantie geboekt? (Doe deze quiz om te kijken welke vakantie bij jou past). We mogen onze rokjes, shorts en bikini’s weer uit de kast halen want the sun is shining (deze bikini problemen herken jij ook!). En tijdens zo’n heerlijke dag op het strand wil je natuurlijk niet met een suf strandlaken aan komen zetten, toch? Naast een mooie bikini mag een vrolijke (en grote!) beach towel natuurlijk niet achterblijven.

Een fijne tip: check de kwaliteit en grootte even. Het is belangrijk dat je beach towel lekker ligt. Een te klein exemplaar is echt niet fijn. Hoe naar is het als je hoofd net niet op je badlaken past.. (Ook al vul je je vakantiekoffer natuurlijk het liefst met je gehele garderobe.. Houd een klein beetje rekening met een comfy badlaken;)). En het liefst wil je hem natuurlijk een beetje matchen met je bikini. Nog een reden waarom een pretty beach towel handy is: denk aan al die Instagram foto’s die je gaat maken op het strand. Hoe tof als er een knap badlaken te zien is!

Het lijkt onmogelijk, maar is het echt niet.  Daarom hebben we de allerleukste voor je op een rijtje gezet. En met zo’n uniek exemplaar vind je binnen no-time je spot op het strand terug! Win-win, right?

 

Weet jij al waar je heen gaat?
Dit zijn de mooiste en beste stranden ter wereld!

Het is weer zover!
10 gedachtes bij de start van het bikiniseizoen

Tip voor op het strand
Zo houd je je handdoek zandvrij!

 

[show_shopthepost_widget id=”2713659″]

 

PHOTOCREDITS: THEBEACHPEOPLE

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »