Beauty rules die we mogen breken in de winter

Niet vergeten summer bodies are made in the winter en hoewel we het herfstweer verschrikkelijk vinden zijn er toch ook een paar fijne dingen aan de winter: beauty regeltjes die we voor nu eventjes mogen breken, maar laat het voor jezelf natuurlijk niet uit de hand lopen want het betekent niet dat je deze winter opeens als Ma Flodder door het leven moet gaan…

‘Dat extra toetje kan er ook wel bij in en zei die vriendin nou dat ze vanavond bonbons mee zou nemen?’ Oh, whatever dat wordt morgen een oversized trui aan en volgende week een keertje extra naar de sportschool!

De hele dag in je joggingbroek lopen is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Maar hé, zijn nu niet hartstikke on trend? Zo, dan heb je het lekker warm én ben je ook nog eens fashionable.

Blote benen zijn verleden tijd en dat betekent dat je onder andere de  flared jeans weer uit de kast mag trekken, maar ook dat je niet iedere dag op die beenhaartjes hoeft te letten! Het is heus niet erg als je dit een paar dagen daarna doet, maar laat het natuurlijk niet de spuigaten uitlopen.

Blijf je nagels lekker lakken, maar je tenen ziet toch niemand, dus die kun je met een gerust hart overslaan. Tenzij je natuurlijk voor die prachtige peep-toe hak kiest, dan zijn je teennagels zeker een extra lakje waard!

Hoe lekker was dat bruine kleurtje na die geweldige trip naar Santorini, Ibiza of Monaco? Helaas is ‘ie weg maar no worries, iedereen verliest deze winter zijn zomerse kleurtje dus who cares… 

 

READ NEXT:

>
>

Source: DavidBurton