Bedekte benen met warm weer, zo doe je het!

Of misschien dat je een intense hekel aan je benen scheren hebt. Het liefst bedek je je benen maar met warm weer ben je ten einde raad. En dat is nou precies wanneer wij om de hoek komen kijken.. Want met deze vier benen-bedekkende kledingstukken kom je de dag gegarandeerd koel/cool door!

Flowy wide pants

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de flared jeans? Met een wijde soepele broek zit je ook goed. De meeste modellen bestaan uit een dunne, soepele stof die lekker veel lucht door laat waardoor je het niet snikheet krijgt. Met een mooie top en een paar oorbellen zie je er nog elegant uit ook. Nu je lover nog overtuigen….

[show_boutique_widget id=”718753″]

Maxi dress

De winkels hangen er vol mee en ze zijn zo fijn: die lange jurken. Als je voor een lichte kleur en stof gaat weet je zeker dat het zweet je niet alsnog langs de benen loopt op het moment dat je hem aantrekt. Het grote voordeel van een maxi jurk is het feit dat hij zo lekker luchtig is.

[show_boutique_widget id=”718754″]

Maxi skirt

Naast de maxi dress zijn de maxi rokken ook erg fijn. Als je zo’n gewaad als een lange jurk iets te heftig vindt kun je makkelijk voor alleen de rok kiezen. Daarnaast kun je deze helemaal zo stylen als je zelf wil en draag je hem tijdens meerdere gelegenheden! Wie zegt dat blote benen bij mooi weer een must zijn?

[show_boutique_widget id=”718755″]

Toch blote benen rocken?
Dé tips die je benen veel bruiner doen lijken

PHOTO CREDITS: SINDIARIFI