Ben je niet van de jurkjes? Kies dan voor dit item!

Het zonnetje begint weer héérlijk te schijnen. Dat betekent dat het ook weer tijd is voor zomerse kleding. Dit zijn vooral jurkjes en rokjes, maar het kan natuurlijk zijn dat jurkjes niet helemaal voor jou weggelegd zijn.

Als dit het geval is hebben wij de perfecte oplossing, de jumpsuit! Bij de jumpsuit heb je eigenlijk gewoon een broekje aan. Je hoeft er niet steeds aan te denken dat je onderbroek te zien is als er een klein windje staat. Ideaal toch? En hij staat ook net zo leuk als een jurkje!

Maar, het fijnste is natuurlijk dat je in een keer klaar bent. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welke schoenen je eronder draagt. En dat kan van alles zijn. Bij een korte jumpsuit straat een laag enkellaarsje leuk maar ook sandalen en sneakers kan je prima combineren met de jumpsuit. Voor de lange jumpsuit neigen we sneller naar een vrouwelijke hak maar ook sneakers passen hier mooi bij. Heb jij hem nog niet in de kast hangen? Shop hem dan hieronder! 

Zo draag je een jumpsuit
How to wear: Jumpsuits

Nog meer items voor de lente/zomer shoppen?
Jouw shopping list voor de lente/zomer 2017

[show_shopthepost_widget id=”2559988″]

 

PHOTOCREDITS : HELLOFASHIONBLOG

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »