Beste make-up nieuws ooit!

Dat de meeste foundations niet bij alle huiskleuren passen, is ons niet ontgaan. Bij de meeste merken zijn er maar 5 of misschien 6 verschillende foundation kleuren en wel ontelbaar verschillende huidkleuren. Hier gaat dus iets mis en L’Oréal is degene die dit heeft opgelost.

De verkeerde kleur foundation is een grote misser op het gebied van beauty. Daarom zijn we maar wat blij met de nieuwe foundation van L’Oréal. L’Oréal heeft namelijk uitgebracht. In deze collectie zitten 23 kleuren die 98 procent van de huiskleuren dekken! 98 procent! En het mooie van de foundation is, is dat deze zich aanpast aan je huidskleur. Deze foundation sluit dus perfect aan op de ondertoon van je huid. Dus of je nou een warme of een koele tint hebt, deze foundation past zich daarop aan.

L’Oréal ziet het als hun missie om het beste van beauty aan de vrouw te brengen. Aan elke vrouw dus. Met een lichte en donkere huid. Geen oranje vlekken meer voor de lichtere dames onder ons en geen witte vegen voor de dames met een donkere huid. Dit moeten we hebben! Shop de foundation hieronder! 

Meer lezen over foundation?
De beste foundations voor een vette huid
Dé foundation hack voor long lasting make-up!
Zó werk je foundation vlekken uit je kleding!

[show_shopthepost_widget id=”2102492″]

PHOTO CREDITS: y.mind