Bewezen dingen die vrouwen aantrekkelijk maken

 Goed nieuws! Er is bewezen wat vrouwen nou echt aantrekkelijk maakt. Heb jij een van deze eigenschappen? Lucky you! Mannen vinden je namelijk dan veel aantrekkelijker. 

1. Hoge stem
Als een vrouw een hogere stem heeft, linken mannen dit automatisch aan jeugdigheid en een slank lichaam. Raar maar waar.

2. Minder make-up
Dit horen we vaak hé? Dat mannen ons puur natuur mooier vinden? Het blijkt ook nog eens waar te zijn. Dat heeft een onderzoek aangetoond. Mannen zien vrouwen liever gewoon naturel dan met een hele daag make-up.

3. Smalle taille
Met een smalle taille ben je erg aantrekkelijk voor mannen. Mannen vinden een taille van 67 centimeter perfect! Als je dit hebt, good for you.

4. Glimlach
Een mooie glimlach doen mannen smelten. Het is je belangrijkste wapen wat jou echt woest aantrekkelijk maakt. Mannen vallen in katzwijm voor je. Wat wil je nog meer?

5. Gezond en lang haar
Een mooie bos haar vinden mannen waanzinnig. Zorg er voor dat je lange lokken mooi blijven en besteed er veel liefde en aandacht aan. Dit zou sowieso de man van je dromen kunnen aantrekken. Geeft toe, dat is toch wat we allemaal willen?

6. Grote ogen
Mooie grote ogen, mannen zijn er erg gevoelig voor. Ze vallen namelijk als een blok voor vrouwen met grote ogen. Deze ogen worden geassocieerd met onschuldigheid en de triggert de behoefte van de man om jou te beschermen. Met make-up kun je je ogen ook natuurlijk optische groter maken. 

READ NEXT:
Summer items die mannen ontzettend sexy vinden
Modelessen die we van onze mannen kunnen leren
Sexy strandkleding voor vrouwen met curves

Source: Damsel