Zo zie je er stijlvol uit, zelfs als je haast hebt

Als het zo koud buiten is, blijven we het liefst zo lang mogelijk in ons warme bed liggen. En tja, soms blijven we dan té lang liggen, waardoor we weer moeten haasten en bijna te laat komen. Met deze tips kan jij ’s ochtends wat langer blijven liggen maar ga je toch stylish en georganiseerd de deur uit. En zeg nou zelf die paar minuten extra willen we toch allemaal?

 Fashion planning

Ja, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je geen ochtendmens bent, is de kans groot dat je te laat opstaat en het kiezen van je outfit uitstelt, of uiteindelijk toch maar je stoel-outfit aan gooit. Vermijd dit door de avond ervoor te plannen. Je bent dan meer gefocust. Gaat het regenen? Of wordt het de mooiste dag van het jaar? Natuurlijk check je van te voren even het weer. Enne, zo creëer je binnen no-time een stijlvolle outfit. 

Make-up essentials

Serieus in tijdnood? Go for red lips. Een rode lippenstift is altijd goed. Hij is opvallend, past overal bij en maakt een basic make-up look opeens helemaal af. Handig dus om altijd zo’n lipstick in je tas te hebben, samen met een mascara. Een mascara voor in iedere tas eentje? Deze wil je shoppen.

Hair solutions

Als je nog niet bent geïntroduceerd aan de wereld van de droogshampoos, is dit hét moment. Breng de droogshampoo aan op de wortels van je haar en masseer het door je haar (je kunt dit doen terwijl je de deur uitloopt) voor extra volume en om een vettig haar look te voorkomen.  Of beheers de kunst van de paardenstaart of een up-do. Benieuwd naar de beste droogshampoos? Déze vind je hier.

Break’fast’

Dé belangrijkste maaltijd van de dag, het ontbijt is geen maaltijd om over te slaan. Het brengt je stofwisseling op gang en voorkomt dat jij bezwijkt voor die bedrieglijk gezond uitziende muffin op weg naar je werk. En, wij hebben hier een paar heerlijke recepten voor je die binnen je ’s avonds al maakt en ’s ochtends mee kan nemen naar je werk.

If all else fails

Zorg dat je accessoires op een makkelijke plek liggen. Als je je outfit helemaal af is, en hij ziet er nog steeds een beetje saai uit, voeg dan een eye-cather toe. Shoulder-sweeping oorbellen, een geprinte hak of een felgekleurde tas doen wonderen. Déze 10 accessoires zouden alle vrouwen moeten hebben.

Expect the unexpected…
> 5x onverwachte styling combinaties

Deze items wil je shoppen en dragen!
De prints die we dit seizoen gaan dragen

Je hebt er maar een paar seconden voor nodig
Dit is de truc die iedere outfit er tof uit laat zien