Bijna gratis of gratis dingen om te doen deze zomer!

De zomer brengt leuke dingen met zich mee zoals: festivals, bootje varen, veel zon en nog veel meer gezelligheid. Helaas kosten veel van die gezellige dingen geld. In sommige gevallen veel geld. Ook jouw portemonnee is een keer leeg. Daarom: toffe dingen die je deze zomer (bijna) gratis kunt doen.

Free music festivals
Alle gratis festivals bezoeken? Waar kunnen we ons aanmelden? Thank God bestaan er festivals waar je niet voor hoeft te betalen. Trommel iedereen op and go!

Sterren kijken op het dak
In de zomer is sterren kijken heel tof: heldere avonden maken dat je ze goed kunt zien. Kun je op jouw eigen dak chillen of bij die van je vrienden? Pak dan wat dekens, kussens en wijn. Maar je kunt natuurlijk ook naar een toffe tent zoals de Skylounge in Amsterdam gaan.

Strandwandeling met sunset
Klink heel romantisch natuurlijk en dat is het ook wel een beetje. Goede gesprekken hebben en de avond afsluiten in een strandtent. We want summer, now!

Gratis expositie
Houd je van musea of exposities bezoeken, maar vind je het duur of zonde van je geld? Zoek dan naar gratis exposities. Die zijn er genoeg. Als je naar een expositie in een andere stad gaat, kun je die stad ook meteen bezoeken voor een shopsessie. Win-win…

Ga naar een strandfeest
Strandfeesten staan bekend als de leukste feestjes aller tijden. Met wat muziek, zon en drankjes wordt het één en al gezelligheid.

Organiseer een BBQ en zorg dat iedereen iets meeneemt
De goedkoopste manier om een BBQ te organiseren, is wanneer iedereen zelf iets meeneemt. Super easy en zo krijg je ook geen klachten dat “iets niet lekker is” of dat “iemand iets niet eet”.

READ NEXT:
Zo bestel je de hele avond gratis take out food
Struggles van daten met een food-obsessed girl
Dit zijn de mooiste en beste stranden ter wereld!

Source: Laurenconrad