Carnival Trend

De WK koorts stevent af op een record hoogte en om in Brazilian sferen te blijven in carnival chic trend er eentje om rekening mee te houden! Denk bij deze trend aan het exotische big-C Carnival in het zonnige Rio de Janeiro.

De World Cup gekte in Brazilië maakt de carnival chic trend net nog even iets actueler. The strong Latino spirit staat hierin centraal, maar houd je hoofd wel koel! Om hem chic te houden moet je dus niet in een full Brazilian booty shake outfit verschijnen ;). Bij fashion is het aller belangrijkste dat je je er lekker en zelfverzekerd in voelt, wat nogal eens vergeten wordt.

Het hysterische Carnival in Rio de Janeiro is natuurlijk te gek maar wij in Nederland maken het liefst een iets bedektere doorvertaling.. Welke designers voeren de Carnival trend perfect door in hun collectie? Denk aan Cavalli, Pucci, Missoni en Etro.Dit zijn de merken die nooit bang zijn geweest voor het gebruik van heftige prints en kleurgebruik.

Hoe pas je de Carnival Trend toe in je eigen garderobe?

Ben je niet van de heftige kleuren en prints maar zie je de trend wel zitten? Pak één detail of item. We hebben de aller-tofste items die direct te shoppen zijn voor je geselecteerd! Ben jij wel te strikken voor een full print of kleurrijke outfit? Voer ‘m door in je gehele outfit!

carnical_chic

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Missoni

2. River Island

3. Asos

4. Asos

5. Roberto Cavalli

6. Asos

7. Dolce & Gabanna

8. Asos

9. River Island

10. River Island

[/red_box]