Casual Stijl Bloggers

Er zijn echter ook een hele rits van Casual Stijl Bloggers die je voorzien van een geweldige portie dagelijkse fashion inspiratie. Om het volgen van fashionbloggers zo toegankelijk mogelijk te houden, presenteren wij dé casual bloggers van dit moment. Casual klinkt misschien wat basic en misschien zelfs wel een beetje obvious en saai. Deze vijf bloggers bewijzen echter het tegendeel! Ze weten verschillende casual items feilloos met elkaar te combineren en creëren echt altijd een bijzondere look zonder dat het er heel gekunsteld uit ziet.

Elin Kling – The Wall

De Zweedse Elin Kling, koningin van de jeans, is toch wel ’s werelds meest bekende en meest succesvolle blogster. Haar stijl is classy en minimalistisch en zij draagt het als geen ander met een flinke dosis nonchalance. Elin is veel meer dan een blogger, met een eigen magazine, kledinglabel Totême kunnen we haar beter bestempelen als fashion entrepreneur. Op haar online platform The Wall by Elin Kling kun je terecht voor heel veel mode-inspiratie en alles wat Elin Kling verder bezighoudt in haar fashionable leven.

www.elin-kling.com

Casual Stijl Bloggers elin-kling

Sabrina Meijer – AfterDrk

De Nederlandse Sabrina Meijer blogt al sinds 2009 op haar platform AfterDrk en is één van Neerlands internationaal meest succesvolle bloggers. Deze knappe Amsterdamse verstaat de kunst om high fashion te vertalen naar hele toegankelijke outfits. Haar voorliefde voor iet wat androgyne kledingstukken dragen hier zeker aan bij.

www.afterdrk.com

Casual Stijl Bloggers afterdrk

Mija Flatau – Mija

De Duitse Mija weet als geen ander fashion labels te mixen met stoere skater en sportmerken tot een tomboy-chic resultaat. Hierdoor ziet mode er bij Mija nooit ingewikkeld uit en deze mix maakt ook dat haar outfits naast super modisch ook heel comfortabel zijn. Ze schuwt een knappe hak zeker niet maar je vind op haar blog ook heel veel inspiratie voor evening outfits met knappe sneakers of ander super comfortabel schoeisel.

www.mija.creatorsofdesire.com

Casual Stijl Bloggers Mija

Christine Reehorst – Fash ’n Chips

De knappe Nederlandse Christine blogt sinds 2010 en haar prachtige style blog groeide binnen no-time uit tot een favoriet van velen. Wat MonStyle betreft behoort ze dan ook terecht tot Vogue’s Blogger Network. Haar stijl is heel elegant en vrouwelijk, maar zonder in te leveren op het gebied van comfort. De outfits van Christine bevatten vaak comfortabele en wat meer loose-fitted items die ze op een super vrouwelijke en subtiel sexy manier tot uiting laat komen in haar looks.

www.fash-n-chips.com

Casual Stijl Bloggers fash_n_chips

Pernille Teisbaek – Look De Pernille

De Deense model turned stylist en blogger Pernille maakt je op haar blog Look de Pernille deelgenoot van haar skills om kleding en accessoires moeiteloos (althans zo oogt het) te combineren tot prachtig nonchalante outfits die effortless ogen maar toch ook heel vrouwelijk zijn. De drie woorden die haar stijl naar eigen bewoording het meest omschrijven zijn effortless, classic en tomboy. Laat dat nou net de mix zijn waar we zelf zo van houden. Haar blog is zeker het volgen waard.

www.lookdepernille.com

Casual Stijl Bloggers lookdepernille