Cut out swimwear

De combinatie tussen de bikini en het badpak is gemaakt: say hello to cut out swimwear! Het is de manier om wat skin te laten zien, maar niet zo bare als met je bikini.

How to: cut out swimwear

Nu snappen we dat je niet direct staat te springen voor cut-out swimwear. We geven toe dat een aantal celebs (lees: Kim Kardashian en Paris Hilton) het op een iet-wat trashy manier showden. Zonde, want cut out swimwear hoeft helemaal niet trashy te zijn. Zelfs na die verkeerde voorbeelden kan een cut out badpakje prachtig zijn!

We presenteren jullie een round up van het aller-knapste cut out swimwear dat nu te shoppen is. Ze staan geselecteerd voor je in verschillende prijs-categorieën, kleurtjes, vormen en printjes.

Minor detail: wanneer je je cut out swimwear een dag hebt gedragen op het strand of aan het zwembad.. is er geen weg meer terug.

Wil je dat weer bijwerken? MonStyle selecteerde de fijnste zelfbruiners die niet vlekken en waar je een fijn gezond kleurtje van krijgt.

 

cut_out_swimwear

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Free people

2. French Connection

3. H&M

4. River Island

5. Lisa Marie Fernandez

6. H&M

7. MC2 Saint Barth

8. River Island

9.  River Island

10. Adidas by Stella McCartney

[/red_box]