Zo verberg je die vervelende okselvetjes

Het is een van de redenen waarom wij strapless tops liever niet aantrekken: het okelsvetje dat naast je bh te zien in. Maar strapless tops zijn niet de enige boosdoener. Ook bij bralettes en bikini tops is het vetje te zien en die willen we deze zomer natuurlijk wel gewoon dragen. Gelukkig zijn er oplossingen voor. Zo verberg je dat vetje gewoon ūüėČ

Juiste bh-maat

Vrouwen met¬†grote borsten hebben hier eerder last van, doordat te kleine bh’s ¬†je borsten naar boven drukken. Met als gevolg dat het bij je oksels ‘overloopt’. Zorg er daarom altijd voor dat je een bh aan hebt met de juiste maat.¬†Zo bepaal je wat die goede maat is..

Trek de aandacht

De juiste accessoires zorgen ervoor dat de aandacht weggetrokken wordt van je probleemgebieden. In plaats van constant te focussen op je armen, kun je het balanceren door je goede assets te benadrukken. Zo kun je een smalle taille benadrukken met een mooie riem, je benen showen met knappe heels of de aandacht naar je gezicht en hals trekken met de juiste accessoires, zoals een stel knappe oorbellen.

Sporten

Hoewel we in de zomer liever op het terras zitten, is dit de beste manier om van die vervelende okselvetjes af te komen. Je hoeft natuurlijk niet helemaal naar de sportschool, want deze oefeningen doe je gewoon thuis! 

Kleur

Cre√ęer onmiddellijk een slanker effect door te kiezen voor tops in donkere kleuren zoals zwart, grijs of marineblauw. Donkere kleuren weerspiegelen niet veel licht en rimpels en vetjes worden zo beter verborgen. Vermijd glanzende stoffen. Deze benadrukken imperfecties juist.

Dikke bandjes

Hoewel de meeste badmode en veel hemdjes spaghettibandjes hebben, maak je hiermee dat stukje bij je oksels de center of attention. Ga daarom voor  tops met brede bandjes. Zo is het net wat beter verborgen zonder dat je het er warmer van krijgt.

Wist je dit al?
Tips voor prachtige oksels zonder ingegroeide haartjes
 
Dit draag je in de zomer naar je werk

 

PHOTOCREDITS : THEZOEREPORT