Dagelijkse dingen waarmee je 100 calorieën verbrandt

Ben jij meerdere dagen per week te vinden omdat je nog even keihard wilt werken aan je bikini body? Good job! Je wilt natuurlijk wel stralend over het strand lopen . Voor deze ladies hebben we een heel fijn nieuwtje, wat zorgt voor minder druk op je schouders in de sportschool. We hebben het dan niet over bepaalde oefeningen die je ín de sportschool kunt doen, maar juist daarbuiten. Want wist je bijvoorbeeld al dat je met 20 minuten je haar stijlen, 100 calorieën verbrandt? Die 20 minuten zijn echt zo voorbij en heb je meteen een prachtig kapsel! Ben je helemaal enthousiast geraakt en wil je meteen je haar stijlen? Lees dan eerst de volgende dingen nog door, er zijn namelijk wel meer dingen die je kunt doen om 100 calorieën te verbranden:

Koken
We hebben het dan natuurlijk niet over een kant-en-klare maaltijd opwarmen. Het gaat hier om een vers gerecht met . Met 40 minuten een gerecht bereiden, verbrand je al 100 calorieën. Je kunt voor jezelf een lekker gerecht maken, voor je lover, maar je kunt natuurlijk ook je vriendinnen uitnodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd én hoe groter het gerecht. Verbrand je toch weer een paar calorieën meer.

Afwassen
Nadat jij en je vriendinnen zijn uitgegeten, is het tijd voor de afwas. Nou ja, afwas, daar hebben we de vaatwasser voor toch?! Niet vanavond… 40 minuten afwassen staat gelijk aan 100 calorieën verbranden. Met een groep vriendinnen die ’s avonds komen eten, tik je die 40 minuten wel aan.

Schoonmaken
Ja, ja, zelfs met het vervelendste klusje allertijden kun je calorieën verbranden. Wordt het toch ineens een minder vervelend klusje, right? Om 100 calorieën te verbranden kun je 30 minuten stofzuigen, 25 minuten alle kasten, planken en de rest van het meubilair afstoffen óf je huis een hele make-over geven. Want een half uurtje je meubilair verplaatsen telt ook als een workout.

Preparing a party
Dat je met dansen calorieën kunt verbranden, dat spreekt natuurlijk voor zich. Wil je weten hoeveel? Maar wist je ook al dat je vóór het feestje genoeg calorieën kunt verbranden? Met  verbrand je 100 calorieën, 20 minuten je haar stijlen dus ook én 35 minuten aan de telefoon hangen met je vriendin (omdat je niet weet wat je aan moet trekken) ook. Dat geldt overigens niet als je op de bank en je om hulp vraagt, nee je moet wel blijven lopen.

READ NEXT:
Hier is chocolade dus ontzettend goed voor
Sporten en afvallen? Hier de tips!
Zo bestel je de hele avond gratis take-out food