De 6 grootste herfst trends van dit jaar

Wil jij deze herfst super stijlvol door het leven gaan? Dan moet je deze zes herfst trends zeker in de gaten houden. Sommige trends zijn ook nog eens goed met elkaar te combineren. Met deze stijlen ben je good to go.

1. Check check, dubbel check

Pakken zijn het aankomende seizoen helemaal hot. Je hoeft s’ochtends niet meer een eeuwigheid voor je kast te staan, bedenkend wat je vandaag weer op die ene jeans gaat dragen. Nee hoor, met deze trend zit je in één keer goed. Je combineert gewoon een mooie blazer met een broek in dezelfde print. En het liefst nog een checkered pak ook. Is een volledig pak niet jouw ding? Pak dan alleen de blazer en draag deze met een knappe top en jeans.

2. Parels

Gek op parels? Dan heb je geluk! Parels zijn weer helemaal hot. Je kunt ze natuurlijk dragen in de vorm van een sieraad,, maar met parels als decoratie op je kleding sla je de plank ook zeker niet mis. Deze zomer waren ze al overal te zien, op schoenen, jasjes en zelfs op broeken. Ze zorgen voor een elegante touch. Kies bijvoorbeeld voor een boot of sneaker met parels en combineer deze met een stoere jeans voor een contrast van elegant en edgy.

3. Schoudervullingen

Deze trend geeft blazers een upgrade. Oversized blazers met schoudervullingen komen terug dit najaar. Ze komen in vele kleuren, so pick your favourite. Doordat ze lekker oversized zijn zitten blazers met schoudervulling ook nog eens een stuk aangenamer.

4. Western

Howdy cowboy!  Western items maken hun comeback dit najaar. Denk hierbij aan cowboylaarzen, leren jassen en jawel: koeienprint. Ook laarsjes met een stalen neus gaan we veel zien. Als je van stoer houdt, ga dan voor western.

5. Glitter and glamour

Als het aankomt op laarzen deze herfst, zijn glitterlaarzen trending. Saint Laurent heeft een héél mooi paar ontworpen die wij eigenlijk allemaal willen hebben. Eyecatchers als deze kunnen je simpele outfit helemaal op- spicen. Als je de rest van je outfit basic houdt vallen boots met deze print nog meer op. Kies voor een zilver paar, of ga voor een gekleurd paar. Wat dacht je van blauw?

6. Victoriaanse kragen

Nadat we de turtle neck massaal hebben gedragen, is er nu een net iets opvallendere trend op het gebied van kragen.Deze herfst mag je je nek bedekken met een victoriaanse kraag. Deze look is erg romantisch. Een blouse met een victoriaanse kraag kan je ook mooi onder een sweater dragen wanneer de dagen kouder worden. En mocht je dit niet fijn vinden zitten, cheaten mag. Er zijn namelijk ook losse kraagjes te koop, zo lijkt het net alsof je toch een blouse onder je sweater aanhebt!

Alvast meer inspiratie nodig voor de herfst (of de winter)?
> Dit is dé herfstkleur
Leuke sweaters voor de herfst
De winterjassen trends voor het volgende seizoen

PHOTO CREDITS: DEBORAROSA