De allerbeste smoesjes wanneer je te laat bent

Ben je ook (bijna) altijd te laat? Met de Snapchat update waar je vrienden je locatie kunnen zien, kun je nu niet meer zeggen dat je onderweg bent terwijl je eigenlijk nog onder de douche staat. They will know you lie! Je kan er voor kiezen de optie uit te zetten natuurlijk, of je kijkt even tussen deze goede smoesjes voor als je te laat bent. Je kunt ze gebruiken voor naar je werk, school of gewoon een afspraak met je vriendinnen.

It’s getting late early…

Ik kon nergens parkeren
Handig als je met de auto naar kantoor komt. Minder handig als er een grote parkeerplaats bij je kantoor is.

Mijn auto was vastgezet
Deze werkt als je een smalle oprit hebt of als je moest fileparkeren. Je wilde met de auto komen vanmorgen, maar je buurvrouw heeft haar auto precies achter die van jou gezet, en toen kon je geen kant op.

Ik stond in de file
Deze smoes is goed voor als je tijdens de spits moet vertrekken. Iedereen kan zo rond een uurtje of acht makkelijker in de file komen te staan, je doet er niets aan!

Mijn trein had vertraging
Tja het openbaar vervoer zit ook niet altijd mee. De treinen hebben regelmatig vertraging. Nu de herfst er aan komt wordt deze smoes nóg geloofwaardiger. Want voor je het weet liggen de blaadjes weer op het spoor, en dan rijden de treinen een stuk minder.

Ik zat vast in de lift
Heel vervelend deze. Kan werken als je in een flat woont. En het kan ook echt lang duren voordat je weer bevrijd wordt. Handige smoes voor al je je echt goed verslapen hebt.

Ik had een lekke band
Dit is een echte klassieker! Maar hij werkt nog steeds. Of je nu met de auto of met de fiets gaat, deze smoes kan voor beiden werken. Als je een verre afstand moet afleggen met de auto scheelt deze smoes je helemaal veel tijd. Dan moet je eerst nog op ANWB wachten.

Wegverkeer blokkeerde de hele weg
Of een vrachtwagen die spullen uitlaadde. Of de vuilniswagen in je straat, en er zal al een hele stoet auto’s achter je. Dus je kon ook niet omkeren helaas.

Ik was de achterdeur vergeten op slot te doen
En je was al halverwege. Natuurlijk wil je het risico op inbrekers niet lopen! Al je mooie spullen moeten wel achter slot en grendel zitten. Dus je bent omgekeerd, en toen zaten de stoplichten onderweg ook nog eens tegen. Ja, als je haast hebt zit alles altijd tegen.

De waarheid
Die wordt op zijn tijd ook zeker gewaardeerd.

Nog meer tips om vaker op tijd te komen:
Nooit meer snoozen met deze tips
Verzorgd de deur uit, binnen 5 minuten
5 tips om ’s ochtends snel aan te kleden

PHOTO CREDITS: MONISZEK