De ALLERgrootste schoenen trends voor aankomende herfst

Er zijn een aantal schoenen trends van afgelopen herfst die plaats moeten maken voor nieuwe trends. Wil jij weten welke schoenen je deze herfst eigenlijk niet meer kan dragen en welke wel? Wij hebben de leukste trends voor je op een rijtje gezet.

1. Van plastic naar metallic

Vorige herfst konden we er geen genoeg van krijgen. Enkellaarsjes met een plastic doorzichtige hak. Toch worden deze beauty’s langzamerhand alweer vervangen door een andere trend, namelijk de metallic hak. Je ziet ze nu onder veel enkellaarsjes, maar sowieso is metallic een enorme trend dit najaar.

2. Geen sock boots maar western

De sock boots waren en zijn nog steeds veel te zien, maar toch komen de cowboy boots ook weer terug deze herfst. Deze schoenen zie je vaak weer terug komen na een paar seizoenen, maar toch zijn wij er nog steeds fan van. Het fijne van de cowboy boots is dat je ze met een broek, maar ook met een rokje of jurkje kan combineren. Ze zijn de eyecatchers van elke outfit!

3. Van lakleer naar croc effect

Afgelopen herfst en winter werden we overladen met lakleer. We zagen het niet alleen bij schoenen, maar ook bij veel rokjes en andere items. Deze herfst gaan we over op de croc trend. Naast tassen, zijn nu ook de schoenen aan de beurt. Van krokodil tot snake print, het gaat echt om de structuur in schoenen.

4. Vierkante neuzen

De vierkante neus was eigenlijk een beetje not done, en de schoenen met ronde neuzen zagen we overal. Maar inmiddels is deze schoen terug in een minder lompe vorm. Van ballerina’s en laarzen tot pumps met een vierkante vorm, we gaan deze trend veel zien deze herfst!

READ NEXT
Deze jas wil je in huis hebben voordat de herfst begint
Van 17 tot 190 euro, deze schoenen willen we hebben
De vintage trend voor aankomende herfst