De belangrijkste tips voor de perfecte party outfit

De perfecte party outfit in elkaar flansen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt niet overdressed zijn, maar ook zeker niet underdressed. Met deze tips hoef je niet meer te stressen voor je volgende feestje en ga je met de juiste look op stap!

1. Hou druk en rustig in balans
Als je een opvallende jurk met een opvallend paar schoenen draagt kun je het beste rustig aan doen met je haar en make-up. Zo vermijd je een potentiële clown-look.

2. Ga eens voor een jumpsuit 
Wij zijn er al over uit. Een jumpsuit is mega sexy. Misschien nog wel sexyer dan een jurkje. Met een paar goede hakken kan je met een jumpsuit er nog stijlvoller uitzien dan met een jurkje. Dit willen we toch allemaal?

3. Combineer klassiek met modern
Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kanten jurkje met een zwart laarsje met een hak eronder. Net als vrouwelijk en stoer is klassiek en modern een hele goede match.

4. Ga voor een opvallende jas
Je kunt je outfit echt niet naar beneden halen door een saaie jas. Zorg dat je jas net zo fabulous is als je outfit. Met een bontjasje heb je dit al snel onder de knie.

5. Glitters en glimmende dingen
Door een beetje glitter of metallic aan je outfit toe te voegen kan je je outfit helemaal afmaken. Een zwarte jurk met een gouden metallic tas is al genoeg voor de perfecte party outfit. Tegen een jurkje bezaaid met pailletten zeggen we natuurlijk ook geen nee!

Lees hier meer over party looks
De allermooiste galajurken voor jouw aankomende feestje
Party accessoires om je outfit een boost mee te geven
De vijf essentiële jurken die iedere vrouw nodig heeft

PHOTO CREDITS: allocationsnyc