De beste films van 2017 die je nog wil zien

We krijgen geen genoeg van goede films. Jij ook niet? Dan staat de bioscoop vast hoog op je lijstje van leuke plekken om naartoe te gaan. Maar misschien heb je ook een drukke periode gehad dit jaar dat je even niet aan de bioscoop toe kwam.

Daarom zetten wij de beste bioscoopfilms voor je op een rij van dit afgelopen jaar. Zo weet je precies welke nieuwe films je kan gaan kijken op Netflix als ze online komen! (Deze wil je sowieso ook nu al op Netflix kijken).

1. Dunkirk
Tja, deze staat terecht helemaal bovenaan ons lijstje. Wat een film. Als je deze nog niet gezien hebt, plan dit dan z.s.m. in.

2. Split
Deze nogal gruwelijke film gaat over een man met 23 verschillende persoonlijkheden. Klinkt heftig toch? Dat is het ook zeker. Als hij drie tienermeisjes ontvoerd, krijgt één van zijn persoonlijkheden de voorkeur.

3. Moonlight
Niet voor niets won deze film drie awards. Het gaat over een Afro-Amerikaanse jongen die in een vrij gevaarlijke buurt woont en er achter komt dat hij homoseksueel is. De film zoomt in op zijn leven, vanaf een jonge leeftijd totdat hij volwassen is. Hele goede dramafilm dit.

4. Hidden Figures
Talking about girl bosses. Hidden figures vertelt het ware verhaal van een team Afro-Amerikaanse vrouwen die een cruciale rol hebben gespeeld bij de begin jaren van de NASA in de periode van rassenscheiding. Een heerlijke powerwomen film!

5. A cure for welnes
Interessante en mysterieuze film over een medewerker die naar een wellness centrum wordt gestuurd om daar alleen de CEO op te halen. Hij begint te vermoeden dat de behandelingen niet helemaal zijn wat ze lijken in het resort.

6. Life
De crew van het International Space Station gaat naar Mars om daar proefmonsters te nemen. Er blijkt leven te zijn op Mars. De organismen die ze onderzoeken blijken slimmer te zijn dan ze dachten met alle gevolgen van dien. Érg spannende film! Extra leuk: Jake Gyllenhaal speelt hierin.

7. Going in style
Als je van komische films houdt, wil je deze echt zien. Want bejaarden die een bank overvallen? Dat moet wel hilarisch zijn toch.

8. A dog’s purpose
Alle hondenliefhebbers opgelet: deze film is echt superzoet. Het gaat over een hond die drie keer een nieuw leven krijgt, in een ander hondenlichaam met andere baasjes. Erg grappig en ontroerend.

9. Wonder woman
Superhelden films saai? Deze niet. Na het zien van deze film komt de echte feminist in je naar boven. Veel actie en ook romantiek komen in de film naar voren!

10. Blade runner 2049
Super goede actie en Rysan Gosling. Do we need to say more?

11. The mountain between us
Een film met een hele goede actrice: Kate Winslet. The mountain between us gaat over twee mensen die elkaar niet kennen en na een vliegtuigcrash samen moeten overleven in the wild.

 

De perfecte decemberfilms?
> Die vind je hier

Bijna alle series op Netflix al gezien?
> Deze supergoede serie kende je misschien nog niet

Popcorn maakt je filmavond natuurlijk altijd af:
Dit zijn de allerlekkerste popcorn smaken die er zijn

PHOTO CREDITS:  WARNER BROTHERS STUDIOS