De beste poeders voor een vette huid

Heb jij een vette of glimmende huid? Dan kun je dit heel gemakkelijk met een poeder wat matter maken. Alleen heb je hier wel de juiste poeder voor nodig. Wij hebben daarom de beste poeders voor een vette huid op een rijtje gezet. Dus zeg maar dag tegen een vette huid en hallo tegen een flawless skin!

MAC Blot Powder Pressed

Deze poeder van MAC zorgt er echt voor dat je huid niet meer glimt. Het bevat mica en silica om overtollig talg te absorberen en het glimmen te verminderen. Ideaal voor vrouwen met een vette huid!

[show_shopthepost_widget id=”2574472″]

Bobbi Brown Skin Weightless Powder

Deze poeder kun je gebruiken als foundation en poeder tegelijker tijd! Je bent dus in èèn keer klaar met de poeder van Bobbi Brown. Deze olie-vrije poeder is ook bestand tegen transpiratie en vochtigheid. En hij is verkrijgbaar in 21 verschillende kleuren!

[show_shopthepost_widget id=”2574480″]

Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder

Ook deze poeder van Bobbi Brown is perfect voor een vrouw met een vette huid. Deze langhoudende en transpirante poeder is 100% olie-vrij en olie-absorberend. Hierdoor zal jouw huid nooit meer glimmen.

[show_shopthepost_widget id=”2573536″]

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish

Deze luchtige, micro-fijne poeder is perfect voor oneffenheden. Alle vlekken kunnen makkelijk weggewerkt worden en van glans zal zeker geen sprake zijn. Deze poeder wordt ook vaak gebruikt door modellen.

[show_shopthepost_widget id=”2573535″]

Clinique Stay Matte Sheer Pressed Powder

Deze poeder van Clinique is een vetvrije poeder die glimmen voorkomt. Deze poeder is gemaakt voor vrouwen met een vette huid. Niet alleen het glimmen zal stoppen, maar ook alle oneffenheden zullen verdwenen zijn.

[show_shopthepost_widget id=”2574491″]

M.A.C. Mineralize Skinfinish natural

Ook deze poeder van MAC werkt fantastisch. Hij zorgt voor een matte finishing touch. Hierdoor zal jouw glimmende huid meteen verdwenen zijn.

[show_shopthepost_widget id=”2574492″]

Deze make-up producten gebruiken de pro’s 
>Dit zijn de make-up essentials die de pro’s altijd kopen

Benieuwd naar de make-up trends van 2017?
>Dit zijn de make-up trends van 2017

 

PHOTOCREDITS : ALISSASALS