De beste tools voor je haar

Ieder jaar komen er weer tientallen nieuwe producten op de markt. Van stijltang tot föhnborstel. En echt waar, wij kunnen door de bomen het bos niet meer zien. We zetten daarom even de beste producten voor je op een rij.

Föhnborstel

Je haren stylen zoals ze dat bij de kapper voor je doen? Dan wil je echt even kijken naar een föhnborstel. Als je bij de kapper zit dan worden je haren gestyled met een föhn en een ronde borstel. Maar dat is knap lastig als je in je eentje bent. Met een föhnborstel zitten deze twee styling items in een. Met de borstel style jij je haar in de vorm zoals jij het wilt en de föhn zorgt voor mooi gepolijst haar. Zo heb jij een hand vrij om je haar netjes te verdelen.

Stijltang

Met een stijltang zorg jij ervoor dat je haar steil wordt. Deze heb je vast weleens gebruikt. Maar wist je dat je ook krullen of slagen in het haar kan maken met een stijltang? Als je hiernaar op zoek bent, is het belangrijk dat je goed kijkt naar welke stijltang je gaat shoppen. Als je ook slagen in het haar wil aanbrengen, is het handig dat de stijltang afgeronde platen heeft. Maar er zijn ook stijltangen die meebewegen, zo wordt het nog makkelijker.

Krultang

Een krultang maakt, je raad het nooit, krullen. Waarom dan niet gewoon een stijltang kopen waar het ook mee kan? Met een krultang kan je verschillende soorten krullen maken. Dus als je dat graag doet (en al stijl haar hebt), is een krultang heel handig. Grote Hollywood krullen of wat subtielere beach waves, het kan allemaal. Je hebt krultangen die al het werk voor je doen, maar er zijn ook krultangen waar je zelf de plukken haar omheen moet draaien. Het is maar net wat het beste bij jou past.