De beste volume shampoo’s voor ieder type haar

We hebben allemaal verschillend haar, de één heeft krullen en de ander juist weer stijl haar. Bij verschillende haartypes zijn ook verschillende soorten shampoo nodig. Speciaal voor jou hebben we vandaag de beste volume shampoo voor verschillende typen haar geselecteerd. Maak er slim gebruik van!

1. Krullen – John Frieda Frizz Ease
Deze shampoo van John Frieda is goed voor het behoud van je mooie bos met krullen. Was het dagelijks met deze shampoo en je krijgt va-va-voom volume. Ook is de geur heerlijk en krijgt je haar er een lekkere glans boost van.

2. Vet haar – Lee Stafford My big fat healthy hair
Heb jij vaak last van vettig haar? Vanaf nu niet meer. De Lee Stafford zorgt er namelijk voor dat je vettige haar verdwijnt en er veel meer volume ontstaat. Ook zorgt het voor glans en vitaliteit. Zeg je vette haren maar gedag.

3.Dun haar – Marlies Moller Ageless beauty shampoo
Als jij dun haar hebt kun je het beste voor de shampoo van Marlies Muller kiezen. Deze shampoo zorgt er namelijk voor dat dun haar steviger wordt. Je krijgt er instant meer volume door. Een echte must-have dus.

4. Pluizig haar – Instant Smoothing Shampoo
Heb jij last van pluizig haar? Heel vervelend, maar er is een oplossing voor. De instant smoothing shampoo van Collistar zorgt ervoor dat je haar de hele dag door mooi stijl blijft zonder dat het gaat pluizen. Wat wil je nog meer?

shampoo-1--krul

Shop hier!

shampoo-2-stijl

Shop hier!

shampoo-3-dun

Shop hier!

shampoo-4-pluis

Shop hier!

READ NEXT:
Zo zit je haar geweldig zonder het te föhnen!
Zo kom je erachter of kort haar jou staat!
Last van haaruitval? Zo kom je er vanaf!

Source : scentofobsession