De emotionele achtbaan die het weekend heet

Het is vrijdag. Iedereen staat te trappelen want het weekend staat weer voor de deur. Yes! Eindelijk 2 dagen vrijheid waarop je kunt doen wat je wilt, het is eigenlijk net een emotionele achtbaan en super snel voorbij. Dit herken je vast wel.

1. Vrijdag ochtend
Je wordt blij wakker omdat je weet dat dit je laatste dag werken is deze week. Je hebt zin in het weekend en neemt nog een keer je plannen door.

2. Vrijdag middag
Je hoort de klok tikken. Wanneer is het nou ein-de-lijk tijd om te gaan?! Hoe meer je je op het weekend verheugd hoe langzamer de tijd gaat. 

3. Vrijdag eind van de middag
YES! De laatste werkdag van de week zit er op. WEEEEEKEEND! Je wenst iedereen een fijn weekend en bent van binnen ineens extreem blij.

4. Friends time
Na het werk is het tijd voor een lekkere snack samen met je vrienden. Even de week doornemen en de roddels bespreken. Héérlijk!

5. Bedtijd
Als je na een leuke avond eenmaal in bed ligt krijg je een fijn besef: je kunt morgen uitslapen! Hoe heerlijk is dat? Het is alweer veel te lang geleden. Met een voldaan gevoel ga je slapen.

6. Zaterdag ochtend
 Ook al had je jezelf voorgenomen dat je uit zou gaan slapen word je toch om 9 uur al wakker. Stom werkritme! Vervelend.

7. De rest van de dag
Hoe ga je de rest van je dag invullen? Je kunt gaan shoppen, sporten, boodschappen doen of met mensen afspreken. Allemaal best leuk. Voordat je het weer is het alweer avond.

8. Eten
 Time for dinner! Op zaterdag doe je dit altijd met je lover, je ouders of je beste vrienden. Je hebt je uitgesloofd in de keuken en het resultaat mag er zeker zijn. De eerste fles wijn wordt opengetrokken. Het is immers weekend!

9. Stappen
Kijk, hier heb je je de hele week al op verheugd. Lekker stappen met je vriendinnen. De sexy outfits mogen weer aan en het dak gaat eraf. Je drinkt misschien iets te veel drankjes, maar dat mag de pret niet drukken.

10. De kater
Oeps, je wordt wakker met een zwaar hoofd en een misselijk gevoel. Ach, de kater hoort erbij. Je hebt toch geen verplichtingen vandaag. Het liefst blijf je de hele dag liggen. Gelukkig kom je zo van je kater af.

11. Zondag middag
Je doet de hele dag lekker niets. Een beetje Netflixen, eten en nog meer eten. In je achterhoofd hoor je alweer een stemmetje: het weekend is alweer bijna voorbij.

12. Zondag avond
Koken is wel het laatste waar je zin in hebt, dus het wordt bestellen. Het besef dat het weekend bijna afgelopen is maakt je wel een tikkeltje verdrietig, maar je hebt nog even.

13. Slapen
Ja, nu is het echt voorbij. Morgen begint het echte leven weer met een nieuwe werkdag. Waarom had je morgen ook alweer geen vrij genomen? Je zet je wekker maar weer om 7 uur. Zucht..

READ NEXT:
De beste boots voor op zomerse festivals
Festival haar maak je zo
Zoveel calorieën verbrand je tijdens een festival

Source: Vogue