Dé favoriete restaurants van celebrities

Wij houden van uit eten gaan, maar celebrities natuurlijk ook! Ben je ook altijd zo benieuwd waar ze dan gaan eten? Dan hebben wij voor jou het antwoord! En wie weet zit je nog een keer naast een “echte celeb“…

Ferdi in Parijs
De allerlekkerste burgers vind je volgens Kanye West in Parijs. Bij Ferdi Restaurant.

https://www.instagram.com/p/BONHuY8BTGE/?tagged=ferdiparis

South City Kitchen in Atlanta
Dit restaurant staat bekend om haar moderne en sophisticated draai aan de traditionele keuken uit het zuiden. Onder andere Kim Kardashian en Kanye West, Tom Hanks en Ben Affleck zijn fan.

https://www.instagram.com/p/BdTJx3FFwxt/?taken-at=987627

Sonsie in Boston
Hier kun je terecht voor een internationale keuken. Katie Holmes is er gespot en het is zelfs het de favoriete brunch spot van Gisele Bündchen!

https://www.instagram.com/p/BSwoDZ2gAvl/?tagged=sonsieboston

Blue Duck Tavern in Washington, D.C.
Dit restaurant staat bekend om haar rustieke, Amerikaanse keuken met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Oprah is hier wel eens gespot, maar Barack en Michelle Obama hebben hier zelfs hun 17e huwelijksdag gevierd.

https://www.instagram.com/p/Bdggc3qBAEC/?taken-at=581311

Casa Vega in Los Angeles
Mila Kunis, Miley Cyrus, Selena Gomez en Nicole Richie zijn fan van het Mexicaanse eten hier. Het restaurant is namelijk zo donker, dat je, normaal gesproken, niet eens kan zien wie er naast je zit.

https://www.instagram.com/p/BdO25Xpn9ba/?tagged=casavega

Tao Asian Bistro in Las Vegas
Naast gokken en genieten in Las Vegas, kun je hier ook heerlijk Aziatisch eten. Onder andere Amy Adams, Taylor Swift, Bradley Cooper en Wiz Khalifa komen hier graag.

https://www.instagram.com/p/WDXkatQANk/?tagged=taoasian

Zuma in Miami
De Japanse keuken hier is overheerlijk en heeft een uniek design. Als je hier gaat eten, zorg er dan wel voor dat je er net zo uit ziet als the rich and famous! Fans zijn Gwyneth Paltrow, Will Smith, Janet Jackson en David Beckham.

https://www.instagram.com/p/BdgsCJoFgIL/?taken-at=212972385

Guero’s Taco Bar in Austin
Hier krijg je live muziek, verse margarita’s en handgemaakte tortillas van maïs. Ryan Gosling(!), Quentin Tarantino, en Bill Clinton zijn hier gespot.

https://www.instagram.com/p/Bc6IxOfAXwN/?taken-at=1166381

The Spotted Pig in New York
In New York wonen natuurlijk ontzettend veel celebs. In het Italiaanse en Britse restaurant worden dan ook Jay Z en Beyoncé, Taylor Swift, Ryan Gosling (!) en Maggie en Jake Gyllenhaal gespot.

https://www.instagram.com/p/BdeC4oLAbcr/?taken-at=82530

READ NEXT
> 5 supersnelle recepten voor vanavond
> RECEPT: nachos waarbij het water je uit de mond loopt
> Outfit combinaties die je echt moet proberen deze winter