Helaas hebben we in ons koude kikkerlandje vaak last van regen, veel wind en onweersbuien. En dan hebben we het nog niet eens over die akelige hagel. Natte kleding (maar wat moeten we aan?), is niet heel prettig, maar gelukkig droogt dat wel weer op. Maar what about your hair do! Die gaat de windvlagen en regen niet overleven… Ze zeggen toch altijd: als je haar maar goed zit? Nou, daar zijn wij het mee eens! Daarom hebben wij de kapsels voor jullie geselecteerd die elke storm overleven!

Twist it, baby


Het makkelijkste is natuurlijk om een paardenstaart te maken. Maar vaak is dit toch wat saai. Ga daarom eens aan de slag met je haarlokken. Maak eerst een normale paardenstaart, maar zorg ervoor dat je twee plukken overhoudt. Verdeel beide plukken in twee lokken en twist ze afzonderlijk van elkaar. Zet ze daarna vast om je paardenstaart. Zo is jouw kapsel stormbestendig en lijkt het ook nog of je uren bezig bent geweest! Winning!

Hello Heidi


Onze oosterburen wisten het allang, de vlecht is het helemaal. Heidi aus den bergen is dan ook een heus stijlicoon. Alleen in deze tijd geven we er een eigen draai aan en laten we onze twee vlechten niet langs ons gezicht hangen. Het voordeel van vlechten is dat ze bestand zijn tegen vochtigheid, regen en wind en makkelijk zijn voor elke haartextuur en elke lengte. Is dat even makkelijk!

Bun baby bun


Onze geliefde bun staat ook in het rijtje. Niks makkelijker dan een partij haar pakken, draaien en vast zetten. Het fijne van deze hairdo is dat het helemaal niet netjes hoeft, daarom wordt ‘ie al snel een messy bun genoemd. Niemand die er dus van op kijkt. En wil je na die regenbui je knot weer even opnieuw doen? Kam je haar even door en maak een strakke variant. Zo kan je als prima ballerina de straten weer op!

The wetlook


Niks makkelijker dan de wetlook, vooral als het stormt en de regendruppels naar beneden vallen. Je hoeft op deze manier helemaal niks aan je haar te doen. Soms mogen we de regen dus best even dankbaar zijn. Tip van de week: Neem wel een borstel mee, zodat je het even netjes kan maken!

Accessoires


Accessoires zijn perfect om je rommelige, natte haar even op te fleuren. Kies bijvoorbeeld voor een sailor cap, een bandana of een haarband. Op deze manier geef jij je outfit ook nog eens een extra boost. Zorg ervoor dat dit item een echte eye catcher is!

Source:  / MissysueAnouk Yve / Natalie Off Duty / Moderosa / Twist me Pretty /
(Visited 382 times, 1 visits today)