Zo verberg je die onderkin!

Dit is de manier om een onderkin te verbergen! Heel veel vrouwen hebben er last van, een onderkin. Dit heeft vaak helemaal niet te maken met overgewicht, het kan ook genetisch bepaald zijn. Met deze tips kan je je onderkin verbergen!

Een onderkin is erg vervelend, maar don’t worry! Gelukkig zijn er een aantal dingen die je tegen een onderkin kunt doen. Met make-up camoufleer je je onderkin in no time en ook je kleding kun je hier op afstellen. Happy thoughts!

Schaduw
Een onderkin is makkelijk te verbergen met make-up! Dit doe je door schaduwen aan te brengen onder je kin. Hiervoor heb je een matte poeder nodig die 2 à 3 tinten donkerder is dan je huidskleur. Verder heb je een make-up kwast nodig om de poeder aan te brengen. Creëer met de poeder schaduw langs je kaaklijn, breng de poeder onder je kin aan en vaag de lijnen uit. Als het goed is, zie je duidelijk een verschil!

Smile!
Nog wat tips om die onderkin niet te laten zien! Lach met je tong tegen je gehemelte. Hierdoor lijkt je onderkin een stuk smaller.

Styling
Trek geen coltrui aan, maar kies voor een trui met een V hals. Draag ook geen oorbellen die eindigen op je kin of korte kettingen, want die leggen snel nadruk op je onderkin. Verder staat niet elk kapsel flatterend bij een onderkin. Vermijd dus kapsels die steil en recht naast je gezicht hangen. Tijd voor laagjes!

READ NEXT

Striping: het nieuwe contouren alleen dan easier
Bedrukte shirts die we WEL leuk vinden

PHOTO CREDITS: culturacolectiva