De kater komt niet later: fris opstaan na het drinken

Soms voel je het al aankomen. Vanavond na werk heb jij afgesproken met je vriendinnen en ja, dat zal wel weer helemaal uit de hand lopen. Die kater van zaterdag ben je nog niet vergeten en eigenlijk wil jij morgen gewoon fit zijn. Gelukkig hoef je met deze tips niet bang te zijn voor een kater. Want vanaf nu is de kater voorbij!

 Tip 1:
Probeer de drankjes af te wisselen met water en frisdrank! Het vermindert al het alcohol in je bloed.

Tip 2:
Voordat je gaat slapen, kun je het beste nog een groot glas cola drinken. Dan sta je de volgende dag weer fris en fruitig op!

Tip 3: 
Ga lekker snacken voor en na de tijd. Wel minder goed voor de lijn, maar het helpt tegen een kater de volgende dag. Bovendien, als jij wakker wordt met een kater heb je ook alleen maar zin in vettig eten, dus dat heb je dan meteen opgelost.

Tip 4:
Wat je absoluut niet moet drinken zijn energiedrankjes. Die zorgen ervoor dat het gaat rommelen in je maag de volgende dag. Drink kokoswater. Dit is het ideale drankje tegen de kater.

Tip 5:
Neem voor het slapen een paracetamol, dan hoef je dit in elk geval de volgende dag niet meer te doen! En je staat met veel minder hoofdpijn op.

Tip 6:
Vermijd heftige sappen de day after! Deze zorgen voor veel maagzuur. Je kater wordt alleen maar erger..

Tip 7: 
Koop vitamine B tabletten. Ze helpen de alcohol sneller af te breken. En je krijgt er mooier haar van (dat is dan weer mooi meegenomen).

READ NEXT:


Dit moet je nooit doen na het drinken van wijn