De Manon Meijers Styling Mega Sale was een succes!

Op vrijdag 1 april, tijdens de Sample Sale Amsterdam-Noord, organiseerden we de Manon Meijers Styling Mega Sale. De supersized kledingkast van Manon Meijers Styling werd onderworpen aan een grote schoonmaak om de styling closet klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Alle mannen-, vrouwen- en designeritems werden verkocht.

We hebben jullie hopelijk blij kunnen maken met fijne mode parels en vonden het leuk om jullie te ontmoeten. Velen brachten hun boyfriends, vrienden of familie mee. Vrouwen die voor hun mannen aan het shoppen waren en andersom, mini-modeshowtjes en discussies waarom die heels écht mee naar huis moesten. 

Manon Meijers Styling Mega Sale

moodboard

En wat krijg je van al dat shoppen op zo’n prachtig zonnige dag? Dorst! Daar hebben we natuurlijk voor gezorgd. Een bottle Marie-Stella-Maris stond voor elke bezoeker klaar. Wij zijn fan van Marie-Stella-Maris! Ze hebben niet alleen een mooie flesjes, maar dragen ook hun steentje bij aan schoon drinkwater-projecten.

Manon Meijers Styling Mega Sale

We hopen natuurlijk dat jullie net zo genoten hebben als wij en dat we volgend seizoen een nieuwe MEGA sale aan mogen kondigen! 

READ NEXT:


>