Op vrijdag 1 april, tijdens de Sample Sale Amsterdam-Noord, organiseerden we de Manon Meijers Styling Mega Sale. De supersized kledingkast van Manon Meijers Styling werd onderworpen aan een grote schoonmaak om de styling closet klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Alle mannen-, vrouwen- en designeritems werden verkocht.

We hebben jullie hopelijk blij kunnen maken met fijne mode parels en vonden het leuk om jullie te ontmoeten. Velen brachten hun boyfriends, vrienden of familie mee. Vrouwen die voor hun mannen aan het shoppen waren en andersom, mini-modeshowtjes en discussies waarom die heels écht mee naar huis moesten. 

En wat krijg je van al dat shoppen op zo’n prachtig zonnige dag? Dorst! Daar hebben we natuurlijk voor gezorgd. Een bottle Marie-Stella-Maris stond voor elke bezoeker klaar. Wij zijn fan van Marie-Stella-Maris! Ze hebben niet alleen een mooie flesjes, maar dragen ook hun steentje bij aan schoon drinkwater-projecten.

We hopen natuurlijk dat jullie net zo genoten hebben als wij en dat we volgend seizoen een nieuwe MEGA sale aan mogen kondigen! 

READ NEXT:
Wat jij dacht over water is een leugen!
Kokoswater move over, cactus water it is!
Dit zijn de gouden regels voor shoppen tijdens de sale

(Visited 123 times, 1 visits today)