Voeg dit toe aan je water voor een mooie huid

Dat water goed voor ons is, wisten we natuurlijk al lang. Wist je al dat het ook wondere kan verrichten voor je huid? Water is waan-zinnig goed voor je huid, door de hydraterende werking. Maar door het toevoegen van een ingrediënt kan je het effect optimaliseren.

Enne, je kan er liters van drinken want water heeft precies zéro calorieën, het kan dus een goede vervanging zijn voor je frisdrankverslaving (soort van, misschien). Enfin, water drinken wordt een stuk minder saai en je krijgt er een gaaf huidje van. Een klassieke WIN-WIN situatie! Dus hoppa nog een glas water, zo komen we wel aan die 2 liter. Maar  welk ingrediënt moet toevoegen aan je water voor welk resultaat? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Acne

  • Citroen: heeft een ontgiftende werking en helpt bij het verwijderen van onzuiverheden.
  • Lepel honing: al eerdere vertelden wij dat honing een antibacteriële werking heeft, door het toevoegen van honing aan je water worden de bacteriën die puistjes veroorzaken van binnenuit aangepakt.
  • Kaneel: zorgt voor een betere doorbloeding van de huid.

Doffe huid

  • Aardbeien: lekker, maar ook ontzettend goed voor je huid! De vitamine C en antioxidanten in de aardbei zorgen voor een glow boost.
  • Munt: Gelukkig, onze verslaving aan muntthee is eindelijk ergens goed voor… Munt heeft een positieve werking op onze spijsvertering wat de huid van binnenuit laat stralen.

Droge, geïrriteerde huid

  • Komkommer: het meest trendy drankje, kunnen we wel zeggen. Maar dit trendy drankje heeft een dubbele hydraterende werking en verlicht irritaties.
  • Watermeloen: dubbele hydratatie en heer-lijk!

Bye bye puistjes
> Zo ben je binnen no time van je puistje af

Want met eten hebben we nooit zo’n moeite…
> 10 super hydrating foods wanneer je niet genoeg water drinkt

Nóóit meer doen!
> Dit is waarom je je plastic waterfles niet moet hervullen