De mooiste party outfits onder 35 euro shop je hier

Party season has started! We lieten je al zien waar je knappe kerstjurkjes kan shoppen onder de 50 euro, maar misschien ga je liever voor een ander soort outfit met een broek en een party top, (de mooiste op ASOS hebben we ook voor je uitgezocht hier) een jumpsuit of misschien zelfs een pak. Het is natuurlijk extra fijn als je een complete outfit hebt. Dat kan! Met deze items hoef je eigenlijk alleen nog één of twee basics toe te voegen die je sowieso al in je kast hebt hangen. Zo blijf je onder de 35 euro en zie je er alsnog knap uit. Dat klinkt als muziek in je oren, toch? De items shop je hier.

Jurkjes en jumpsuits

Eigenlijk ben je met een jumpsuit of een jurkje al klaar. Je hoeft ze namelijk alleen af te maken met een paar schoenen en wat accessoires. Dus als je een van deze (heel erg knappe) jurkjes hieronder shops, ben je eigenlijk al ready to go!

[show_shopthepost_widget id=”2958440″]

Rokjes

Deze rokjes zijn zo feestelijk, dat het enige wat je nu nog nodig hebt om een party outfit te maken een zwarte trui en hakken of laarsjes zijn. En die heb je sowieso wel. Zo heb je wederom een party outfit onder de 30 euro. Score!

[show_shopthepost_widget id=”2958436″]

Overige items

Ten slotte zijn er nog een paar losse items die je kan rocken met een t-shirt, zoals een knappe glitter pallazo pants. En wat dacht je van een mooie getailleerde blazer? Daar draag je een top en een zwarte jeans onder en het staat al chique. Gooi deze knappe glittertas om en iedere look is gelijk een party outfit. Kortom: deze items toveren iedere outfit om in een party outfit, dus dan ben je alsnog voor een prikkie klaar.

[show_shopthepost_widget id=”2958445″]

Meer kerstoutfit inspiratie bekijk je hier:
De nummer 1 party outfit als je niet van jurkjes houdt
> Zo hoef je met de Kerst geen hakken aan
Deze party shoes maken jouw kerstoutfit af

PHOTO CREDITS: SOUTHERNCURLSANDPEARLS