De mooiste party outfits zònder hakken!

Hebben jullie ook zin om vanavond te gaan stappen? Het is weer weekend dus dat hebben we wel verdiend! En dan heb je weleens van die dagen dat je wel zin hebt om je lekker op te doffen (door bijvoorbeeld een mooie cat eye bij jezelf te creëren), maar eigenlijk niet zoveel zin hebt om de hele avond op hakken te lopen (ook al kun je dat blijkbaar prima doen zonder pijn te lijden). Speciaal daarom hebben wij vandaag drie outfits geselecteerd die geschikt zijn voor elke gelegenheid, waarbij je lekker je platte schoenen kunt dragen!

Suit met sneakers

Een suit in combinatie met sneakers staat hartstikke cool. (Big love). Een suit is netjes en dus prima geschikt voor een hapje in een restaurant of een borrel in de kroeg. De sneakers maken de outfit juist weer wat stoerder en – héél belangrijk – lekker comfortabel!

Bring in some glitter

Er is niets feestelijker dan glitters. Het toevoegen van een beetje sparkle aan je outfit geeft je dan ook direct een instant party feeling! En eigenlijk is het dus helemaal niet nodig om daarbij (ook al is dat natuurlijk prachtig) high heels te dragen.

Say “Yes” to a dress

Bij een avondje uit denk je natuurlijk al snel aan een jurkje met hakken, maar die heels kun je dus makkelijk weglaten. Met een knappe jurk zie je er sowieso al feestelijk uit! En meen paar platte stappers breng je direct de juiste balans weer terug in je outfit. 

Deze drie outfits zijn het bewijs dat je tijdens een avondje uit, echt niet persé hakken hoeft te dragen. Wat dragen jullie het liefst als jullie gaan stappen?

P.S. Dit zijn de meest gezonde drankjes die je kunt bestellen aan de bar vanavond…