De online sites waar je je kleding kunt verkopen

Net je kast opgeruimd en zit je nu met een berg kleding die je eigenlijk nooit meer draagt? Hier kan je iemand anders nog wel blij mee maken, en ook jezelf. Door het te verkopen. Kijk, heel veel geld gaat zo’n gedragen shirt van de Zara niet opleveren, maar het ligt bij jou alleen maar in de weg. Of heb jij nog een mooi paar laarzen die niet meer passen? Of een mooi shirt met een merkje? Alle kleine beetjes helpen. Dit zijn de site waar je je kleding kunt verkopen:

United Wardrobe

Bij United Wardrobe kun je echt al je items die er nog goed uitzien verkopen. Van T-shirts tot schoenen, je kunt ze heel gemakkelijk met een app online zetten. Het maakt niet uit van welk merk het is, als het er nog maar goed uitziet! Als er mensen geïnteresseerd zijn kun je dit zien en als iemand echt een item van jou wilt kopen zul je het geld snel op je bankrekening krijgen nadat je het item verstuurd hebt.

Bij United wardrobe gaat er 10% van het bedrag naar hun en de verzendkosten zijn voor jou rekening.

Vintywomen

Bij Vintywomen gaat het iets anders. Vintywomen wil namelijk eerst de kleding beoordelen. Je kunt daarom een gratis tas laten opsturen waar je de items in kunt doen die je wilt verkopen. Deze stuur je op naar Vintywomen, dan worden ze gecheckt en als ze goedgekeurd zijn zet Vintywomen ze voor een goede prijs (deze kun je nog veranderen) online. Je kunt zelf de online verkoop voortgang zien en wanneer er iets is verkocht zul je het geld krijgen.

Bij Vintywomen krijg je ruim 40% van de opbrengst. De verzendkosten hoef je niet te betalen en de foto’s worden voor jou gemaakt.

The Next Closet

The next closet is een online verkoopsite voor alleen designer items. Dus alleen als jij nog mooie designer items hebt die in top conditie zijn, kun je ze hier verkopen. Je moet zelf foto’s maken en online zetten. Als iemand het item wilt kopen kun je het item opsturen en dan krijg je het geld.

Bij The next Closet krijg je 80% van de opbrengst en het verzenden van het pakketje is gratis.

Vestiarie Collective

Ook Vestiaire Collective is alleen voor designer kleding. Hier shoppen we liever dan dat we onze kleding verkopen.

Cazou

Bij Cazou is het fijn dat je ook kinderkleding kunt verkopen. Je kunt zelf je foto’s uploaden en ook zelf je kleding verkopen. Het voordeel van Cazou is dat je het volledige verkoopbedrag betaald krijgt. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen en is het dus volledig gratis.

Poppintags

Ook bij Poppintags kun je je kleding veilig verkopen. Maak goede foto’s en zet deze op Poppintags.nl. Ook bij Poppintags krijg je het gehele bedrag op je rekening gestort. Wel moet je zelf de verzendkosten betalen.

Rebelle

Bij Rebelle kun je zelf kiezen, namelijk: zelf verkopen, conciërge service en personal fashion conciërge. Bij zelf verkopen kun je zelf foto’s uploaden op Rebelle. Je doet dit dus helemaal zelf. Als je liever wilt dat Rebelle al het werk doet dan kun je kiezen voor conciërge service. Zij fotograferen de items en zetten ze ook online. Als je nou persoonlijk verkoopadvies nodig hebt, kun je voor personal fashion conciërge kiezen. Bij deze VIP service wordt jouw garderobe samen met een expert uitgepluisd. Ze nemen alle items meteen mee en zorgen verder voor de verkoop.

Bij Rebelle gaat er provicie af. Kijk op hun site hoeveel eraf gaat (dit verschilt per bedrag). Een goede tip als je Rebelle wilt gebruiken is dat je alleen items online kan zetten die boven de € 50,- zijn.

En wil je met dit verdiende geld nou nieuwe items kopen
>Dit zijn de allerleukste tasjes voor de lente
>Dit item mist nog in jouw lentegarderobe
>Dit zijn de schoenen die we deze lente gaan dragen

PHOTOCREDITS : PRBLONDE