De onmisbare beautyproducten voor de zomer

In de zomer kan het lastig zijn om fris te blijven en je make-up on fleek te houden. Maar gelukkig zijn er een aantal producten die ervoor zorgen die dit veel makkelijker maken. Dit zijn de onmisbare beautyproducten voor de zomer:

Blotting papers

In de winter hebben we massaal last van een droge huid maar als het warm is, gaat onze huid juist glimmen. Zonde voor de make-up look die je vanochtend hebt aangebracht.. Vooral als je al last hebt van een vette huid dan is dit in de zomer nog eens extra lastig. Maar gelukkig is er een oplossing voor: blotting papers. Dit zijn dunne papiertjes die glans en zweet absorberen. Dep met een papiertje over je gezicht en je huid is direct gematteerd en ziet er weer fris uit.

Sea salt spray

De perfecte beach waves creëer je natuurlijk op het strand. Zeezout maakt je haar wat stugger en door het natte haar dat door de zon opdroogt, krijg je eindelijk die perfecte beach waves. Maar wil je ook dat mooie beach kapsel zonder dat je naar het strand gaat? Ga dan voor een sea salt spray! (Hier shop je de beste sprays). En vergeet ook niet je haar te beschermen tegen de zon.

Face mist

Op een warme dag is het heerlijk om je gezicht te verfrissen met een mist. En dit voelt niet alleen heerlijk, je huid blijft ook nog eens gehydrateerd. Shop dus snel een face mist, stop hem in je strandtas en haal hem er nooit meer uit (ja, wel om te sprayen natuurlijk).

Aftersun

Een goede aftersun is natuurlijk ook onmisbaar in de zomer. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, maar het gebeurt ons allemaal wel eens dat we toch met een rode huid thuiskomen. Zorg er daarom voor dat je altijd een aftersun in huis hebt om je huid te kalmeren en herstellen.

Waterproof mascara

Ga je het liefst met een laagje mascara naar het strand, maar wil je ook een duik in de zee nemen (en dat allemaal zonder te veranderen in een panda)? Dan is een waterproof mascara onmisbaar voor jou. Dit zijn onze favorieten!

Lippenbalsem met SPF

Als we ons insmeren voor een dagje naar het strand, vergeten we allemaal iets heel belangrijks: onze lippen. En dan is het ook nog zo dat onze lippen nog gevoeliger zijn, doordat de huid daar dunner is. Neem dus altijd een lippenbalsem met SPF mee, zodat je pijnlijke verbrande lippen voorkomt.

BB cream

Voor de vrouwen die liever niet met hun volledige ‘naakte’ gezicht op pad gaan maar ook niet de zomer in willen met foundation is er een prima oplossing: BB cream! Met een likje BB cream verzorg je meteen je huid en ben je helemaal summer ready. De beste BB creams shop je hier.

Vergeet deze producten niet in je handbagage:
> 9 beauty essentials voor in het vliegtuig

Dit wil je lezen!
> Één van de belangrijkste beautytips OOIT

Zodat je geen puistjes en glimmend gezicht krijgt:
> Dit is de beste zonnebrand voor je gezicht