De perfecte outfits voor Valentijnsdag

Leuk dat Valentijnsdag weer voor de deur staat, maar wat moet je precies aantrekken? Goed om je eerst even af te vragen wat je precies van plan bent: ga je een filmpje pakken met je lover of wordt het een girls night out met vriendinnen? Om je een handje te helpen hebben we voor verschillende gelegenheden Valentijn outfits voor je samengesteld. Wel in de kleur rood, natuurlijk. Want rood staat voor de liefde!

Movie night

Je wilt natuurlijk niet overdressed de bios binnenstappen (dus laat je cocktailjurk maar in je kast). We pakken het ietsje nonchalanter aan bij een avondje bios met je lover, let’s go casual cool. Omdat we toch voor de kleur van de liefde hebben gekozen, hebben we twee rode jasjes en twee rode tops voor je gevonden.

[show_shopthepost_widget id=”2404544″]

Dinner date

Heb je (al) een reservering gemaakt voor jou en je lover bij jullie favoriete restaurant? Classy meets casual, it is! De rokken mogen uit de kast! Je kunt ook kiezen voor een rode jurk mét elegante split (show him legs, girl!).

 

[show_shopthepost_widget id=”2404551″]

Girls night out

For all the single ladies: we denken natuurlijk ook aan jullie! In je ééntje op de bank hangen? Zeker niet! We hebben voor jou dé outfit voor een girls night out. Voor deze outfit ga je helemaal los met rood. We vrezen dat je na deze avond niet lang meer single bent! ;-).

 

[show_shopthepost_widget id=”2404552″]

 

Leave me alone

 

Ook zo’n grúwelijke hekel aan Valentijnsdag? Ook al ben je single, ook al heb je een vriend of scharrel, van jou hoeft het allemaal niet. Jij irriteert je de hele dag aan mensen die rondlopen met rozen en als je thuiskomt van kantoor, plof jij lekker in je kloffie op de bank. Ook aan jou hebben we gedacht, you’re welcome! 

[show_shopthepost_widget id=”2415115″]

 

READ NEXT
> Styled by Manon – Rood vinyl
> Waarom je beste vriendin soms beter is dan je lover
> Liefdeslessen die we van Love Actually geleerd hebben