De reis bucketlist voordat je gaat settelen

Voor je het weet ga je al trouwen of krijg je kinderen. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, maar als je eenmaal gaat settelen zul je niet veel tijd meer hebben om uitgebreid op rondreis te kunnen gaan.. Het zou daarom jammer zijn als je heel veel niet hebt gedaan voordat je gaat settelen. Wij hebben daarom tien suggesties voor je die allemaal op onze travel bucketlist staan. Of het ook lukt om ze allemaal te bezoeken is misschien iets te hoog gegrepen, maar er is niets dat we niet kunnen proberen, toch?

Japan

Iedereen kent het land Japan natuurlijk wel, maar wist je ook dat Japan beschikt over een erg wisselende cultuur en natuur? Een leuk feitje: Japan staat in de Lonely Planet top tien landen voor 2016 op nummer twee. Land of the rising sun en sushi, dat natuurlijk ook!

https://www.instagram.com/p/BVOvjOQFOLE/?tagged=japan

IJsland

IJsland staat al een tijdje op onze bucketlist omdat het gewoon prachtig schijnt te zijn. Geisers, het noorderlicht, middennachtzon, can it get any better?

https://www.instagram.com/p/BVNKCGOBghd/?tagged=iceland

Cuba

Zin in zon? Cuba staat behoorlijk hoog op onze travel bucketlist. Travel experts raden aan om er zo snel mogelijk heen te gaan, en het liefst dit jaar nog, om de authentieke sfeer te kunnen proeven voordat Cuba té toeristisch wordt.

https://www.instagram.com/p/BTJcHglD9d-/?taken-by=cuba_gallery

Vietnam


Backpacken in Vietnam is in de aflopen jaren steeds populairder geworden en is nu na Thailand en Indonesië het populairste land om te backpacken in Azië. Wat er te zien is? Onder andere parelwitte zandstranden, tropische jungles, en thee plantages. Voor de geschiedenisfans onder ons is er ook nog veel te zien van de overblijfselen van de Vietnamoorlog.

https://www.instagram.com/p/BVOcsELDlyz/?taken-at=5158575

Noorwegen

Noorwegen is een prijzig land, maar het is oh zo mooi. Het landschap is magisch en in de winter bijna melancholisch, met witte bergen en prachtige fjorden. Tip: huur een camper en maak een trip door het land. Wij sparen nog heel even door!

https://www.instagram.com/p/BVOXWrhFNB-/?taken-at=449507392

Uruguay

Ook dit land staat in de Lonely Planet top tien bestemmingen. In dit Zuid-Amerikaanse land is toerisme ontzettend in opkomst. Een bijzonder land dat zeker een bezoekje waard is, helemaal in combinatie met een trip door Zuid-Amerika. Daarnaast staat Uruguay bekend om de liefde voor wijn en dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren!

https://www.instagram.com/p/BToiljXguQQ/?tagged=uruguaywine

 

Nieuw-Zeeland

Mooie stranden, maar ook een ruige natuur. Nieuw Zeeland was het decor voor onder andere Lord of the Rings en The Hobbit. Het is flink wat uren vliegen, maar dan ben je ook echt op een onwijs mooie bestemming. Het liefst plakken we er ook nog een tripje naar Australië aan vast.

https://www.instagram.com/p/BUeE7z0heqv/?taken-by=purenewzealand

Rondreis Amerika

Deze staat misschien wel bovenaan onze lijst: een roadtrip. Langs de Westkust van San Diego naar San Francisco of juist langs Washington en New York. We zijn er nog niet helemaal uit, maar één ding is zeker: die rondreis gaan we maken!

https://www.instagram.com/p/4z7RoxuHJy/?taken-by=newyorkcity

Kroatië

Kroatië is natuurlijk een bekend Europees land, maar beschikt over ontzettend veel mooie plekjes waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven.

https://www.instagram.com/p/BVN-_xvFHph/?taken-at=243963237

De Azoren

De Azoren, een Portugees archipel gelegen in de de Atlantische oceaan. Het is minder toeristisch en bekend dan bijvoorbeeld de Canarische eilanden en beschikken over een prachtige natuur en helblauwe zee. Je kunt er daarnaast onwijs mooi surfen en duiken en kijk, dat klinkt ons nou goed in de oren.

https://www.instagram.com/p/BRWjXVtjytT/?taken-by=by_the_sea_azores

Nog nooit alleen op reis geweest?
5 redenen om alleen op reis te gaan

Hier wil je ook heen!
Dit zijn de mooiste en beste stranden ter wereld!

Je hoeft niet alleen te relaxen op het strand
De populairste reistrends voor 2017

PHOTOCREDITS FASHIONMENOW