De trend die we deze lente allemaal gaan omarmen

Als er een nieuwe trend opduikt, maken we elke keer weer de beslissing: to follow or to skip? Want niet iedere trend valt natuurlijk even goed bij iedereen in de smaak. Naast dat de trend bij je moet passen, is het ook heel fijn als je lichaam goed in de kleding uitkomt. En met deze streetstyle trend zit dat sowieso goed: door een riem over je blazer te dragen, kun je je taille benadrukken. We leggen je uit hoe je de nieuwste trend draagt.

How to style?

Deze trend kun je echt op álle mogelijke manieren dragen. Ga je voor een brede of een smalle riem? The choice is yours. We zagen veel verschillende riemen voorbij komen, van glimmend leer tot een subtielere ketting-riem. Je kunt zelfs een belt bag dragen om je taille. Dan is de trend ook nog eens functioneel.

Ook voor het uitkiezen van de juiste blazer hoef je je geen zorgen te maken. Of je nou gaat voor een basic zwarte of voor een ruitjesprint, het kan allemaal. En je kunt de riem zelfs dragen over je trenchcoat. Probeer het vooral zelf eens uit want you can’t really go wrong.

 

Deze blazer kun jij het best kiezen:
> Deze blazers staan het beste bij jouw figuur

Je kunt je blazer zelfs als jurk dragen:
> Zo draag je een blazer als jurk

Met deze riem maak je je outfit 10x beter:
> De riem waar je iedere outfit mee afmaakt

 

PHOTO CREDITS: SALOME ESTHER