De zomerse nagellak kleurtjes die je nu kunt uitproberen

Naast dat er weer kleurrijke kleding in de winkel hangt, kun je ook weer leuke kleurtjes op je nagels lakken. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt het ook laten doen in een nagelstudio. Wij hebben in ieder geval wat inspiratie voor je. Deze kleuren zijn helemaal van nu!

Lila

Hét nieuwe kleurtje voor de zomer. Dan kunnen de nagels ook niet achterblijven toch? Lila is een lekker zomers kleurtje en is een keer iets anders dan roze.

Mint

Dit is een kleur die je niet vaak ziet, maar wel heel gaaf is! Mint is toch ook echt een leuke lentekleur. En met deze kleur vallen je nagels lekker op.

Lichtblauw

Matchen met de kleur van de lucht. Lichtblauw is toch een superschattig kleurtje om nu op je nagels te doen! En blauw kun je misschien net even wat beter combineren.

Geel

Geel is misschien een kleur waar je even aan moet wennen. Maar geel is zeker een zomers kleurtje! Wist je dat je door geel er ook bruiner uitziet?

Peach

Ook omdat het bijna Koningsdag is, is het leuk om je nagels oranje te lakken. Maar oranje kan ook leuk staan zonder dat het Koningsdag is. Kies dan wel voor een peach kleurtje. Deze kleur is net even wat zomerser dan knaloranje.

Lichtroze

Roze is áltijd goed! Maar vooral nu is het leuk om voor een lichte kleur roze te kiezen. Zo ben jij echt een girly girl.

 

Dit is de nummer 1 nagellak die we over zien
>De nummer 1 nagellak die we overal zien

En lak je liever zelf je nagels?
>Zo blijft je nagellak écht langer goed

Zo blijft hij lekker lang zitten
>Zo blijft je nagellak twee keer zo lang zitten!