Deze 11 items kun je elk seizoen dragen!

Summer is almost over… Dit betekent dat we de winterjassen weer van zolder moeten halen en we onze bikini’s en denim shorts weer moeten opbergen (dit schrijven we huilend). Maar gelukkig zijn er ook items die elk seizoen gedragen kunnen worden! Zo heb je de (nieuwe) basics die iedereen wel kent, zoals the white shirt maar er zitten ook wat verrassende items in ons lijstje. Deze 11 items kun je elk seizoen opnieuw weer dragen!

[show_shopthepost_widget id=”1006207″]

Lichte enkellaarsjes
Licht gekleurde enkellaarsjes doen het altijd goed! Je kunt ze combineren met elk kledingstuk. Hoe ideaal is dat? Onder een mooie jeans in de herfst en onder een denim skirt met blote benen voor in de zomer. Door de lichte kleur is dit item niet seizoensgebonden. De kleur kan namelijk altijd wel.

[show_shopthepost_widget id=”1006201″]

The white shirt
Ieder meisje heeft een wit overhemd nodig in haar kledingkast! Dit is namelijk een item dat tijdens elke gelegenheid gedragen kan worden. Je kan er een day en night look mee maken; overdag op kantoor met een mooie pantalon en s’avonds hoef je alleen maar accessoires toe te voegen en klaar ben je!

[show_shopthepost_widget id=”1006195″]

Een striped t-shirt
Het gestreepte shirt hebben we deze zomer in bijna alle kledingwinkels wel voorbij zien komen. Het streepje is helemaal terug van (eigenlijk nooit) weggeweest! In de winter is het de perfecte basic voor onder een stoere jacket en in de zomer hoef je hem eigenlijk niet af te stylen. Het gestreepte t-shirt is al een eye-catcher op zich!

[show_shopthepost_widget id=”1006189″]

De wikkelrok
Hoe je van de wikkelrok een zomer- en winterlook maakt? Door een mooie panty toe te voegen of weg te halen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? As easy as 1,2,3!

[show_shopthepost_widget id=”1002865″]

Little black dress
Iedereen weet dat de little black dress het meest tijdloze item is wat elke stylish girl in haar garderobe MOET hebben voor als je bijvoorbeeld afgestudeerd bent. Elke jaar en elk seizoen is het een hit! Het beste fashion item dat ooit is gemaakt, vinden wij! In de zomer hoef je de LBD helemaal niet te combineren want het item spreekt voor zich. In de koudere maanden kan je een panty en een blazer toevoegen om er een mooie look van te maken.

[show_shopthepost_widget id=”1002877″]

Denim jacket
Net als dat iedereen wel een jeans in zijn of haar kast heeft hangen, moet dit eigenlijk ook gebeuren met het denim jacket en andere denim items. Dit item is eindeloos te combineren en is tegenwoordig in alle kleuren te vinden. Het zou voor niemand dus moeilijk moeten zijn om een match te vinden!

[show_shopthepost_widget id=”1002859″]

Een hoed
Er wordt tegenwoordig helemaal niet raar naar je gekeken wanneer je tijdens een regen- of sneeuwbui een fashionable hat draagt. In de zomer handig als de zon in je ogen schijnt en in de winter als regenvanger. Zo kun je koude dagen nog eens op een stylish manier trotseren! Je kan hem ook nog eens op verschillende manieren stylen!

[show_shopthepost_widget id=”1006051″]

Military jacket
Het is groen en je kan het het hele jaar door aan? Nou? Een military jacket! Dit item is onmisbaar voor de stoere girl. Voor de koude zomer- en winteravonden is de military jacket ideaal wanneer er een koel briesje voorbij komt. Manon heeft alvast een leuke look gemaakt met dit item!

[show_shopthepost_widget id=”1006093″]

Een vest
Een goed vest kan je gewoon niet missen door het jaar heen. Door het onvoorspelbare weer hier in Nederland is het altijd handig om een dun vestje mee te nemen. Op die warme zomeravond kan het namelijk nog best eens fris worden.

[show_shopthepost_widget id=”1006117″]

Sjaal
Een sjaal is gewoon onmisbaar. Je kan echt van alles doen met dit item; als sjaal gebruiken natuurlijk, als bandana, om je hoofd wikkelen en als omslagdoek gebruiken). In de winter kan je hem zelfs als dekentje gebruiken, heerlijk toch?

[show_shopthepost_widget id=”1006183″]

T-shirt met grafische print
T-shirts heeft iedereen nodig in zijn kledingcollectie. Je bent namelijk ook al heel stylish als je alleen een mooie jeans en sneakers aandoet, gecombineerd met een mooi shirt met grafische print. Zo hoef je niet uren voor je kast te staan. En als het wat kouder is in de winter, combineer je dit item gewoon met een lekker vest of een fashionable blazer!

Source: Bloglovin