Deze 4 fashion tips gaan jouw avond redden!

De eerste stappen zijn gezet: je hebt gereserveerd bij die leuke cocktailbar en je hebt bepaald wat je aandoet (outfitstress voorkom je zo!). Gedurende de avond kom je erachter dat je outfit toch niet zo goed werkt als je van tevoren gedacht had. Terwijl je onderweg bent naar de bar, lig je voordat je het weet in een spagaat op de grond. De zolen van je splinternieuwe hakken zijn spekglad en met een knalrode kop ren je snel het toilet in. Wij weten precies wat je op zaterdagavond door kunt maken en hebben daarom een aantal fijne oplossingen voor je problemen bedacht. Deze 4 fashion tips gaan gegarandeerd jouw avond redden!

1. Nooit meer uitglijden
Probeer jij schoenen met gladde zolen zoveel mogelijk uit je leven te houden? Nergens voor nodig. Als je ze even met een stukje schuurpapier bewerkt en dus opruwt is de zool lang niet meer zo glad als bij aanschaf. Say bye to Bambi op glad ijs!

2. Geen pijnlijke voeten
Kies bewust! En in dit geval hebben we het dan niet over eten, maar over de juiste hakhoogte. Door goed voorbereid op stap te gaan voorkom je pijnlijke voeten en kun je met een gerust hart de hele avond staan schuren met hetgeen dat je net aan de haak sloeg. In het onderstaande filmpje legt Manon uit hoe jij jouw perfecte hakhoogte ontdekt.

3. Voorkom een hitte-aanval
Als je buiten loopt heb je het koud, en binnen is het juist weer bloedheet. Om te voorkomen dat de zweetdruppels je in de nek staan (en je hair do dus wordt verpest) hebben wij voor jou de ultieme oplossing. Draag bijvoorbeeld een mooie kanten top onder je outfit. Door verschillende laagjes te dragen kun je, indien nodig, nog wat uittrekken. En als je het dan weer koud krijgt, trek je die blouse er zo weer overheen. Easy as 1, 2, 3!

4. Zo los je het waar-laat-ik-m’n-geld-probleem op!
Denk bij het samenstellen van je outfit, aan wat je mee wil nemen. Kies je ervoor om een jurk aan te trekken? Dan zul je zeer waarschijnlijk ook een tasje moeten meenemen, want in de meeste jurken zitten geen zakken. Kies daarom voor kledingstukken mét pockets. En mocht je echt die jurk aan willen: believe it or not, er bestaan tegenwoordig zelfs BH-portemonneetjes… (help, modepolitie!).

P.S. In deze kleding zul je niet zweten deze zomer! Ben je benieuwd? Je leest er hier meer over.

Source: Minkpink