Deze etenswaren voorkomen donkere cirkels

Je kent het vast: één nacht niet goed geslapen en je hebt de volgende ochtend wallen tot op de grond. Of je hebt gewoon een veel te drukke week gehad. Nu is het vaak moeilijk om er fris en wakker uit te zien met van die hardnekkige donkere cirkels onder je ogen. De één heeft sneller wallen dan de ander, dat is ook genetisch bepaald. Vandaar dat wij iets voor je hebben ontdekt, waar jij wat aan gaat hebben. Met de goede voeding werk je die wallen gemakkelijk weg! Hieronder staan de etenswaren die je nu in huis wil halen, easy.

Zoete aardappel

De zoete aardappel is je aller-aller- aller beste vriend in de strijd tegen donkere cirkels. Zoete aardappel bevat véél vitamine A, waar je een knap koppie van krijgt. Ja, écht! Vitamine A kan namelijk zorgen voor een elastische, heldere en gave huid. De groente haalt de geel/rode tinten in je gezicht naar boven, wat donkere cirkels vervaagt. Bovendien zorgt het voor een mooie gloed. Lees hier een recept met zoete aardappels die wil je VANAVOND nog maken.

Wortel

Als een konijn aan een wortel knagen is misschien niet het meest charmante maar als het die donkere cirkels doet vervagen, who cares! Wortels zijn rijk aan bèta-caroteen. Dit is belangrijk bij het herstellen van beschadigde huidcellen. Voeg eens een wortel toe aan je wokgerecht.

Walnoten

De gezonde vetten en anti-oxidanten die in walnoten zitten zijn essentieel voor de elasticiteit van je huid. Walnoten bevatten een stof die de bloedsomloop stimuleren. Met slecht vier walnoten per dag kan je huid al beschermen en je donkere cirkels doen verdwijnen. Snacken maar! Ander bijkomend voordeel van de walnoot lees je hier. Sprintje naar de supermarkt!

Pure Chocolade

Pure chocolade eten heeft een sterkere, dikkere en zachtere huid als gevolg. Dit kom door de cacaoflavanolen in de pure chocolade, deze beschermen de huid tegen UV-licht en zorgen voor een goede bloedtoevoer naar de huid. Dit is top nieuws toch dames?

Zeg ‘ns AAA tegen een gave huid
Waarom je NU vitamine A op je huid wil smeren

Je kunt gewoon niet zonder
9 redenen om nu zeewier te gaan eten