Deze items gaan altijd on sale in oktober

Als jij denkt dat de sale voorbij is, think again. In de maand oktober zijn er namelijk nog genoeg items in de sale. Dit komt natuurlijk goed van pas met de feestdagen in zicht. Dus pak je agenda er maar bij en zet deze datum naast al je andere sale datums. Zo ben je er volgend jaar op voorbereid en kan je er geen één missen.

Denim

Jaaaaa! Er zijn meerdere denim items in de sale. Dit gaat natuurlijk wel om de wat oudere modellen, maar dat maakt niks uit. Je kan er namelijk nooit genoeg van hebben. Dus hoe fijn is het dat je die broek of dat denim jack nu voor de helft van de prijs kan scoren? Dat wordt inslaan! Zo draag je dat denim jack het best op je demin jeans.

Trouw accessoires

Ga jij binnenkort trouwen en heb je nog wat decoratie nodig? Hoe fijn is het dan dat er in deze tijd heel veel decoratieve items in de sale zijn. Zo houd jij een mooi bedrag over voor die geweldige honeymoon met je hubby. Wist je dat je op deze leeftijd trouwens het beste kan trouwen?

Planten

Na het voorjaar en de zomer is het seizoen om te tuinieren een beetje voorbij. Maar lucky you als jij nu nog je tuin wil opknappen kan je veel planten met korting kopen. Er zijn er namelijk nog genoeg die dit seizoen bloeien en volgend jaar weer terugkomen. Naast planten zijn er in de tuincentra ook genoeg tuinmeubelen en bbq’s in de sale. Sla dus snel je slag op de mooiste sets zo staat jouw tuin er volgend jaar prachtig bij. De hele buurt zal zich afvragen waar jij alles voor zo’n leuke prijs gescoord hebt. But that’s your little secret.

Camera’s

In het najaar worden er altijd nieuwe camera’s gelanceerd met verbeterde functies. Hierdoor gaan de oude modellen in de uitverkoop. Yes! Een nieuwe camera kan soms nog wel een uitgave zijn. Dus is het tijd voor een nieuwe camera sla dan nu je slag.

Speelgoed en games

Voor je het weet is het alweer Sinterklaas. En je kleine neefje is alweer zijn verlanglijst aan het klaarmaken. Gelukkig is er nu genoeg speelgoed wat in de aanbieding is. Dus kijk vooral stiekem mee met wat hij/zij opschrijft en haal het vast nu het er nog is. Daarnaast zijn er ook genoeg games die op dit moment in de aanbieding zijn. Dit komt natuurlijk door nieuwe releases. Zo kan jij je lieve vriend/vriendin verrassen met nieuwe games.

Kende jij deze functies voor de nieuwe IOS 11 al?
> De 5 verborgen functies die niemand kent

Op de deze locaties wil jij ooit trouwen.
> Dit zijn de 7 allermooiste trouwlocaties in Nederland

PHOTO CREDITS: NATALIA BONIFACCI