Deze jurkjes gaan je Little Black Dress vervangen

De zon heeft deze week eindelijk z’n gezicht laten zien en hoewel het vandaag al een stuk minder warm is, begint de zomer er wel aan te komen. Reden genoeg om je summer dresses uit de kast te trekken! Volgens fashion historici danken wij de Little Black Dress aan Coco Chanel, die dit zeer geliefde kledingstuk introduceerde in de jaren ’20. Bijna 100 jaar later heeft bijna elke vrouw er minstens één in haar kast hangen.

Natuurlijk, een little black dress is een van de wardrobe essentials (Dit zijn de wardrobe essentials voor dit jaar!) maar een toffe zomerse variant van jouw LBD is misschien wel net zo belangrijk en dat is natuurlijk een witte jurk. We hebben een selectie gemaakt van de mooiste witte summer dresses die op dit moment te shoppen zijn! Draag ze casual overdag met je sandals of dress up met hakken en wat statement oorbellen voor je avondje uit. Shop ze hieronder!

Meer summer essentials shoppen?
Summer essentials voor kleine vrouwen
Deze schoenen ga je de hele zomer dragen
Waterproof make-up items voor deze zomer

[show_shopthepost_widget id=”2676463″]
PHOTOCREDITS : SHEERLUXE

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »