Summer essentials voor kleine vrouwen

Nederlanders horen toe tot de langste mensen van Nederland, maar helaas is dit niet op iedereen van toepassing. Nederland telt namelijk wel een hoop kleine vrouwen. En wat draag je nou als kleine vrouw in de zomer? Daar hebben wij antwoord op. Dit zijn de zomer essentials voor kleinere vrouwen.

1. Verticale strepen
Kies voor items met verticale strepen, deze zorgen ervoor dat je langer lijkt. Ga bijvoorbeeld voor een t-shirt met de strepen. It works!

[show_shopthepost_widget id=”1761531″]

2. Shorts en skirts
Kleine vrouwen kunnen als het warm is het beste voor shorts kiezen. Zo lijken je benen optisch langer. Dit geldt ook voor rokjes. Kies bewust voor wat korter (niet te kort) en laat je mooie benen zien 😉

[show_shopthepost_widget id=”1761544″]

3. Schoenen met een punt
Het is niet voor iedere vrouw weggelegd om iedere dag hakken te dragen. Lage schoenen met punt bieden de perfecte uitkomst. De punt laat je benen langer lijken,

[show_shopthepost_widget id=”1761547″]

4. Kleur
Kleed je van top tot teen in één kleur. Zo lijk je optisch langer. Let hierbij wel op dat je je vormen niet uit het oog verliest. Maak je taille goed zichtbaar en draag de kleren niet oversized. Een jumpsuit is bijvoorbeeld een goede optie.

[show_shopthepost_widget id=”1761584″]

5. Tas
Dump die grote tas en ga voor een kleiner formaat. Je kunt minder meenemen maar het zorgt er wel voor dat je in verhouding groter lijkt. Door het dragen van een grote tas val jij zelf in het niet.

[show_shopthepost_widget id=”1761591″]

6. Maxidress
Net als de jumpsuit zorgt de maxi dress voor dat je een stukje groter lijkt. Draag hem in één kleur. Hakje eronder zondag je jurk niet over de grond sleept en je bent ready.

[show_shopthepost_widget id=”1761660″]

7. Flared jeans
Broeken met wijd uitlopende pijpen zijn helemaal hot. Voor kleine mensen is deze trend helemaal ideaal, je creëert namelijk langere benen. Zorg er wel voor dat de jeans aan de bovenkant goed aansluit.

[show_shopthepost_widget id=”1761592″]

READ NEXT:
Bij deze winkels shop je items voor jouw lichaamstype
Broke or Bargain: MiH jeans denim coat
Waarom kleine borsten fijn zijn

Source: Sassique